Jakie jest Wasze zdanie na temat właśnie sertraliny? Pytanie kieruję do osób, które długotrwale zażywają właśnie tę substancję, ale równiez do tych, którzy dopiero zaczynają "przygodę" z tym lekiem.
Pozdrawiam.

Wiem dlatego szybciutko odpisałamSolipsea pisze:Na taką odpowiedź czekałam.Obym szybko nie musiała odstawiać sertraliny, bo obawiam się że mogło by być niewesoło...
Właściwie, to mój drugi lek, jeżeli chodzi o psychotropy... Wcześniej "brałam" objawy "na żywca, no i widać efekty...Jadwiga pisze:OO mam 1 podziękowaniehihi
Solipsea ja miałam to szczęście że to był mój pierwszy lek i od razy trafiony...
Wcześniej to wiesz pierdółki ziołowe i hydroksyzyna
To już sporo bierzesz i jak widzisz poprawę to dobrze. A to twój pewno nie pierwszy taki lek skoro już 8 lat chorujesz
Dominik - u mnie nie było praktycznie żadnych objawów ubocznych. Trochę zwiększył mi się apetyt, ale wg mojej rodziny, to dobrze, bo przy najgorszych objawach wymiotowałam krwią i przez kilka miesięcy musiałam powolutku dawkować sobie jedzenie, bo żołądek nie dawał rady.Dominik pisze:Widzę że temat został założony specjalnie dla mnie.![]()
Bo wróciłem niedawno z receptą na ten lek. A dokładnie Zoloft. Od jutra mma brać 50 mg po tygodniu 2 x 50.
I mam pytanie objawy uboczne były ciężkie?