Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Znowuz z zapytaniem ... eh
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy ktos przy nerwicy lekowej przechodzil przez bol skory? Mam na mysli taki bol jakby skora byla poobijana... Nie mam zadnych siniakow nie uderzylam sie. Boli mnie na udach, lydkach, wewnetrzna czesc rak, kolo pach, kolo lopatek... Nie wiem co o tym myslec, az sie boje ze znowu cos sie dzieje ... Jak nie zawroty to ciagle cos nowego MASAKRA jakas :s
-
- Odważny i aktywny forumowicz
hmmmmmm a mi to wygląda na zwykły wkręt, ja tak miałem niby z zebami i włosami (jak mogą włosy boleć). Nie wiem czy przypadkiem nie analizjjesz tego i czy czytasz w necie jakieś info, które mogą wpływać na ten stan. Takie błędne koło, strach, niby ból i nerwica zadowolona. Moze to być skutkiem lęku, ale lepiej bedzie jak dokładnie opiszesz.
Albo potrzebujesz po prostu dobrego masazu relaksacyjnego xD
Albo potrzebujesz po prostu dobrego masazu relaksacyjnego xD
-
Kurcze nie pamietam dosc dlugo mialam bole miedzy lopatka a pacha, potem pod pachami ( zebra) i nad piersiami
kolo pach caly czas mi to doskwieralo... wiec pozniej pojawily sie uda, pod rekami eh itd itd ciagle uzeranie sie z czyms o ile to wogole jest od nerwicy ...

-
Nie mam pojecia jakbym wiedziala nie pytalabym czy kos sie borykal z takim problemem ... Mam nadzieje,ze z nerwicy,bo mozna sobie roznosci pododawac zwlaszcza po tylu rzeczach ktore sie przezylo odnosnie swojego zdrowia przez ostatnie 7 miesiecy...
- Lipton
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja tak myślę że może to być ból spowodowany ogólnym napięciem w mięśniach plus tym że nerwica wypłukuje magnez etc więc i takie bólowe sprawy mogą się pojawić 

Najczęstszą przyczyną niepokoju jest poszukiwanie spokoju
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Diana popros meza chlopaka zyczliwegi sasiada to pomasuje i wzuc na luzzz . Dobrze ze boli przynajmniej wiesz ze zyjesz wiesz ile taki zaburzeniec z dd by oddal za nutke realnosci 

DOPOKI NIE PODEJMIESZ WYSILKU , TWOJ DZIEN DZISIEJSZY BEDZIE TAKI SAM , JAK DZIEN WCZORAJSZY
-
A wiesz ile ja bym oddala za nutke nierealnosci :s jak nie zawroty, to skurcze miesni, drzenie w stopie tera kurde to. A wszystko przez cholernych lekarzy na neurologii ktorzy stwierdzili,ze moge miec SM... A mialam tylko zawroty przed szpitalem eh....