Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Zioła a nerwica ? Ashwaganda , melisa itp

Miejsce na pytania oraz uwagi dotyczące samego forum jak i funkcjonowania wśród jego społeczności.
Tutaj możesz także uzyskać dostęp do czata - *zobacz
ODPOWIEDZ
Zaburzona_0na
Zarejestrowany Użytkownik

24 listopada 2024, o 22:13

Witam ,
Mam pytanko do wszystkich nerwicowców?
Co sądzicie o produktach typu ashwaganda?
Czy wspomaganie się w ciągu dnia herbatkami uspokajacymi ?
Każdy ma inny sposób na odburzenie i jestem ciekawa czy macie jakieś sprawdzone suplementy które wam pomagają . Ja osobiście nie biorę żadnych leków psychotropowych. Bo brałam je przez pewien czas i uważam że owszem pomagają uciszyć lęk ale nie do końca pomagają w odburzaniu bo po nich ma się tzw zjazd do bazy i potrafi być gorzej niż przed .
I tu pytanie do Was ? Bierzecie jakieś suplementy , coś wam fantastycznie pomaga ?
Bo ja osobiście pije na wieczór herbatkę z dziurawca która jak dla mnie jest mega 🥰
W pracy z kolei zawsze meliska wleci ;) i uważam że faktycznie działają na układ nerwowy;)
Luk

24 listopada 2024, o 22:17

Dziurawiec mnie zamulał tak, że się funkcjonować nie dało, ale ofkors wyciąg, bo herbatke to se można wsadzić w .... to kompletnie nie działa :pp Jeśli chodzi o melisę, to nasz polski spec od ziół - Henryk Różański nie poleca herbatek, bo są tak slabej jakości, że nie mają prawa działać.
Jeśli ci zburzyłem coś to sorry.
Luk

24 listopada 2024, o 22:48

Zapomniałem wkleić, minął czas na edycje posta, musze w nowym napisać: https://rozanski.li/3821/dlaczego-melis ... okajajaco/
Zaburzona_0na

27 listopada 2024, o 22:52

Luk pisze:
24 listopada 2024, o 22:17
Dziurawiec mnie zamulał tak, że się funkcjonować nie dało, ale ofkors wyciąg, bo herbatke to se można wsadzić w .... to kompletnie nie działa :pp Jeśli chodzi o melisę, to nasz polski spec od ziół - Henryk Różański nie poleca herbatek, bo są tak slabej jakości, że nie mają prawa działać.
Jeśli ci zburzyłem coś to sorry.
Nie absolutnie 🤣 na mnie działa ;) więc to się liczy ;) a masz jakieś sprawdzone sposoby na pomoc w odburzaniu?
Tam gdzie kończy się strach , zaczyna się prawdziwe życie :lov:
ODPOWIEDZ