Mam pytanie.
Wczoraj wieczorem miałam silne bóle w brzuchu, takie rozsadzające i promieniujące. O 5 rano obudził mnie silny ból w klatce piersiowej w „dołku” przechodzący tak góra-dół. Napiłam się wody i zasnęłam. Niby jak się obudziłam to nie bolało, ale teraz czuje te miejsca w klatce takie obolałe. Powiedzcie, czy to mógł być zawał serca? Mam 29 lat
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zawał serca?
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Miałaś tak wcześniej? Czy byłaś u lekarza w związku z tymi objawami? Jeśli nie to może idź. Będziesz spokojna.izzza888 pisze: ↑25 listopada 2018, o 21:12Mam pytanie.
Wczoraj wieczorem miałam silne bóle w brzuchu, takie rozsadzające i promieniujące. O 5 rano obudził mnie silny ból w klatce piersiowej w „dołku” przechodzący tak góra-dół. Napiłam się wody i zasnęłam. Niby jak się obudziłam to nie bolało, ale teraz czuje te miejsca w klatce takie obolałe. Powiedzcie, czy to mógł być zawał serca? Mam 29 lat
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Zdaje się że zawały tak chyba nie odpuszczają szybko, wiesz my nie wiemy wiele o zawałach. Więc jeśli Cię to martwi to idź do lekarza i opowiedz mu, bo my tu raczej wszystko podpiszemy pod nerwicę
Bo oczywiście nerwica może dać Ci takie objawy, szczególnie jak wyczytałaś już dokładnie w necie jak wygląda zawał serca i teraz Twój wyczulony układ nerwowy tylko czeka na jakiś malutki ból żeby przerobić go na coś zawałopodobnego.

- Wiktor96
To dość częsta obawa w nerwicy, objawy napięciowe często są związane z sercem. Ja mam od 4 lata takie bóle i nic się nigdy nie stało. Jak nie masz pewności możesz zrobić przy okazji badania, byle by z tym nie przesadzać i uwierzyć w diagnozę.
- Ciasteczko
- Administrator
Na tego typu pytanie nikt na forum nie może ci odpowiedzieć, nie jest to technicznie możliwe- po pierwsze nie ma tu lekarza, po drugie nikt nie jest w stanie zrobić komuś badań przez internet. Nerwica może dawać objawy wszelakie,ale nikt Ci nie może odpisać na ten post, że to jest spowodowane tym, czy czymś innym. Oczywiście nie oznacza to,że masz się nakręcać ale szukaj profesjonalnej diagnozy tam,gdzie możesz ją uzyskać. 

Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.

-
Izuś uwierz starej doświadczonej znerwicowanej koleżance - nie tak łatwo się umiera