Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zaburzenia widzenia
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy miewa ktoś zaburzenia widzenia Krzywia mi się literki razi mnie swiatlo widzę jakieś dziwne poswiaty od zrodel swiatla i jeszcze czasem mi się wszystko rozjaśnia jakby za mgla . Myślę że tracę wzrok robiłam badania i oprócz zatok nic innego w nich nie wychodzi . Pomocy czy ktoś tak ma?
-
Ja też miałam.. W okularach musiałam chodzić przeciw słonecznych.. Do marketów nie mogłam wchodzić.. Skupić wzroku na produktach.. Jedynym słowem koszmar..
minęło z pierwszym epizodem nerwicy.. A chyba cała PL okulistów zjechałam 
Szkoda ze wcześniej nie trafiłam na forum, byłabym kilka stówek lekko do przodu
więc akceptujesz i do przodu.. Spokój Cię uratuje 
-
Ale to widzenie za.mgla też? Ja chyba zwariujeDaria.Dabrowska pisze: ↑4 października 2020, o 17:10Ja też miałam.. W okularach musiałam chodzić przeciw słonecznych.. Do marketów nie mogłam wchodzić.. Skupić wzroku na produktach.. Jedynym słowem koszmar..minęło z pierwszym epizodem nerwicy.. A chyba cała PL okulistów zjechałam
![]()
-
Edyta 86 pisze: ↑5 października 2020, o 13:39Ale to widzenie za.mgla też? Ja chyba zwariujeDaria.Dabrowska pisze: ↑4 października 2020, o 17:10Ja też miałam.. W okularach musiałam chodzić przeciw słonecznych.. Do marketów nie mogłam wchodzić.. Skupić wzroku na produktach.. Jedynym słowem koszmar..minęło z pierwszym epizodem nerwicy.. A chyba cała PL okulistów zjechałam
![]()
Ja dziś mam straszne problemy ze wzrokiem 🤯🤯🤯
-
Wiem jak to jest ciężkie nie skupiać się na obawach... Tym bardziej jeśli chodzi o wzrok.. Ale w sumie każdym objawem jest ta sama śpiewka.. Jeśli badania porobione bo przecież zawsze jakaś wada wzroku też może być.. Albo coś.. To pozostaje tylko nieszczęsna akceptacja... To znaczy jej próby 

-
-
Ja przez pół roku byłam u tylu lekarzy, wszystko prywatnie, że jak podliczyliśmy z mężem to wyszło jakieś 3.5tys, nawet badania krwi robiłam prywatnie. TK, MRI, RTG, no wszystko. Że na okuliste kasa się skończyła
A tak poważnie przykład z dziś. Godzina 13 musiałabym wziąć sie za obiad. Zawroty głowy, uciski, wszystko za mgłą, aż mną telepało z tego lęku. Ale zawzięłam się i stałam nad tymi garami choćby to miał być ostatni posiłek w życiu. A teraz sobie lezę z herbatką i... jakoś widzę normalnie
Ja akurat byłam u okulisty w styczniu jeszcze przed akcją: nerwiczka więc wiem w jakim stanie jest mój wzrok

-
Ale ja mam strasznie dużo tych objawow też tak masz ?DreamOn pisze: ↑5 października 2020, o 15:44Ja przez pół roku byłam u tylu lekarzy, wszystko prywatnie, że jak podliczyliśmy z mężem to wyszło jakieś 3.5tys, nawet badania krwi robiłam prywatnie. TK, MRI, RTG, no wszystko. Że na okuliste kasa się skończyła
A tak poważnie przykład z dziś. Godzina 13 musiałabym wziąć sie za obiad. Zawroty głowy, uciski, wszystko za mgłą, aż mną telepało z tego lęku. Ale zawzięłam się i stałam nad tymi garami choćby to miał być ostatni posiłek w życiu. A teraz sobie lezę z herbatką i... jakoś widzę normalnie![]()
Ja akurat byłam u okulisty w styczniu jeszcze przed akcją: nerwiczka więc wiem w jakim stanie jest mój wzrok![]()
-
Ogólnie? Czy tych związanych ze wzrokiem?Edyta 86 pisze: ↑5 października 2020, o 16:41Ale ja mam strasznie dużo tych objawow też tak masz ?DreamOn pisze: ↑5 października 2020, o 15:44Ja przez pół roku byłam u tylu lekarzy, wszystko prywatnie, że jak podliczyliśmy z mężem to wyszło jakieś 3.5tys, nawet badania krwi robiłam prywatnie. TK, MRI, RTG, no wszystko. Że na okuliste kasa się skończyła
A tak poważnie przykład z dziś. Godzina 13 musiałabym wziąć sie za obiad. Zawroty głowy, uciski, wszystko za mgłą, aż mną telepało z tego lęku. Ale zawzięłam się i stałam nad tymi garami choćby to miał być ostatni posiłek w życiu. A teraz sobie lezę z herbatką i... jakoś widzę normalnie![]()
Ja akurat byłam u okulisty w styczniu jeszcze przed akcją: nerwiczka więc wiem w jakim stanie jest mój wzrok![]()
Ja ogólnie mam mnóstwo. Bóle i silne zawroty głowy. Coś jakby słabe mięśnie nóg kiedy stoję. Napięcia karku - w tej chwili nawet. Zatkany nos, a raczej takie uczucie. Duszności i bóle w klatce. Drętwienia i drżenie rąk. I nieustanny lęk i jeszcze raz lęk. Non stop. A zwłaszcza jak jestem sama w domu, czyli teraz.
-
- Świeżak na forum
Ja też widzę wszystko za mgła od 3 lat. Czasami są przeblyski że widzę dobrze. Ale to się zdarza rzadko. Tylko że ja mam jaskre. Ale lekarz twierdzi że to nie od tego. Bo choroba się zatrzymała a mgła została. Też nie wiem jak się tego pozbyć. Do tego masę innych objawów że strony głowy, zawroty itd...
-
Ja mam duo objawow wzrokowych i jeszcze ściskanie w glowie i bole glowy zawrotyDreamOn pisze: ↑5 października 2020, o 16:55Ogólnie? Czy tych związanych ze wzrokiem?Edyta 86 pisze: ↑5 października 2020, o 16:41Ale ja mam strasznie dużo tych objawow też tak masz ?DreamOn pisze: ↑5 października 2020, o 15:44
Ja przez pół roku byłam u tylu lekarzy, wszystko prywatnie, że jak podliczyliśmy z mężem to wyszło jakieś 3.5tys, nawet badania krwi robiłam prywatnie. TK, MRI, RTG, no wszystko. Że na okuliste kasa się skończyła
Ja ogólnie mam mnóstwo. Bóle i silne zawroty głowy. Coś jakby słabe mięśnie nóg kiedy stoję. Napięcia karku - w tej chwili nawet. Zatkany nos, a raczej takie uczucie. Duszności i bóle w klatce. Drętwienia i drżenie rąk. I nieustanny lęk i jeszcze raz lęk. Non stop. A zwłaszcza jak jestem sama w domu, czyli teraz.