Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zaburzenia widzenia
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam! Ostatnio do DDD nerwic i wszystkich hipochondrycnych objawow doszlo mi zaburzenie widzenia. Cały czas widze jak przez mgłe, otępiony, takie „martwe uczucie”. Jakbym nie przetwarzał obrazu. Czy mieliście takie coś i jak z tym walczyć? :|
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Typowo, ja miałem niemożność skupienia, rozmyty obraz, od rana przymrozone oczy jakby za dużo bodźców chciało mi do oczu nalecieć, myślę, że nic z tym nie trzeba robić, trzeba się z tym oswoić, że tak jest i będzie przez pewien czas. To chyba jeden z gorszych objawów bo nie da się go nie zauważyć, ale zaufaj mi, że znikaNiegazowany pisze: ↑20 sierpnia 2018, o 19:43Witam! Ostatnio do DDD nerwic i wszystkich hipochondrycnych objawow doszlo mi zaburzenie widzenia. Cały czas widze jak przez mgłe, otępiony, takie „martwe uczucie”. Jakbym nie przetwarzał obrazu. Czy mieliście takie coś i jak z tym walczyć? :|

-
Chodze na terapie, bralem SSRI 1,5 roku ale odstawilem miesiac temu. Mam wrazenie ze juz nigdy z tym nie wygram
-
A co robiłeś poza terapia i lekami?Niegazowany pisze: ↑20 sierpnia 2018, o 20:55Chodze na terapie, bralem SSRI 1,5 roku ale odstawilem miesiac temu. Mam wrazenie ze juz nigdy z tym nie wygram
-
Na poczatku lepiej potem mij organizm sie przyzwyczail i nie dzialaly. Nic poza tym nie robilem, teraz zaczalem ogladac DivoVica, mam nadzieje ze pomoze
-
Jakie mieliscie sposoby na to „widzenie”
-
Wy już wyszliście z nerwicy? Albo chociaz z tych zaburzen?
-
U mnie coraz gorzej to juz piaty rok normalnie te przez te oczy nic nie analizuje. Swiatlo mocno razi ludzie migoczacy masakra
- Formenos
Mnie wiele miesięcy raziło nawet światło dzienne w pochmurny, szary zimowy dzień. Komputer w pracy miałem ściemniony do oporu, bo miałem wrażenie, że wypala mi oczy.... To TYLKO OBJAWY NERWICY - zaakceptuj je i minąNiegazowany pisze: ↑21 sierpnia 2018, o 20:21U mnie coraz gorzej to juz piaty rok normalnie te przez te oczy nic nie analizuje. Swiatlo mocno razi ludzie migoczacy masakra

"A Ci, którzy tańczyli zostali uznani za szalonych przez Tych, którzy nie słyszeli muzyki"