Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pozostałe ciekawe treści dla, których obecnie nie został stworzony osobny dział.
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum -
Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
-
schanis22
- Zarejestrowany Użytkownik
27 czerwca 2017, o 21:38
Kochani kiedyś dawno dawno temu kiedy byłam jeszcze mocno zaburzona , teraz jestem mniej
Rozmawiałam na czacie z Damianem1414 którego serdecznie pozdrawiam . To w sumie on dał mi radę - ciotka Ty masz działać na rozkaz, a nie myśleć i stąd moja zbawa w wojsko .
To jest taka zabawa, w głowie układasz sobie że jesteś w wojsku, i działasz na rozkaz jak żołnierz , nie myślisz tylko dostajesz rozkaz , i go wykonujesz np dostajesz rozkaz że musisz iść do pracy, i idziesz zero myślenia to jest rozkaz i go wykonujesz .

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
dziwny123
28 czerwca 2017, o 16:16
Stosuję to w życiu, mnie to pomaga na ogólną niechęć do wszystkiego. Gdybym nie stosował "zabawy w wojsko", to bym zarósł korzeniami i brudem

-
Halina
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
28 czerwca 2017, o 17:27
Dokładnie jak mówi dziwny gdybym nie stosowała rozkazów dawno splesnialabyn w łożku z depresja na czele. Bardzo mi pomaga w wychodzeniu z zaburzenia zabawa w wojsko. Jestem nawet kapralem

Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
-
magia83
- Odważny i aktywny forumowicz
28 czerwca 2017, o 18:55
schanis22 pisze: ↑27 czerwca 2017, o 21:38
Kochani kiedyś dawno dawno temu kiedy byłam jeszcze mocno zaburzona , teraz jestem mniej
Rozmawiałam na czacie z Damianem1414 którego serdecznie pozdrawiam . To w sumie on dał mi radę - ciotka Ty masz działać na rozkaz, a nie myśleć i stąd moja zbawa w wojsko .
To jest taka zabawa, w głowie układasz sobie że jesteś w wojsku, i działasz na rozkaz jak żołnierz , nie myślisz tylko dostajesz rozkaz , i go wykonujesz np dostajesz rozkaz że musisz iść do pracy, i idziesz zero myślenia to jest rozkaz i go wykonujesz .
Dobry pomysł...To jaki mam dac sobie rozkaz gdy idzie mi napiecie PO karku ,napływają leki i gorąco się robi?
<okey>
-
schanis22
28 czerwca 2017, o 19:02
magia83 powiedz trudo muszę żyć z tymi objawami bo na dzień dzisiejszy mam nerwicę taki epizod- i pamiętaj żyć z objawami a nie objawami ! I dalej działać .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
magia83
- Odważny i aktywny forumowicz
28 czerwca 2017, o 19:09
schanis22 pisze: ↑28 czerwca 2017, o 19:02
magia83 powiedz trudo muszę żyć z tymi objawami bo na dzień dzisiejszy mam nerwicę taki epizod- i pamiętaj żyć z objawami a nie objawami ! I dalej działać .
Kochana no robię ,laze ale jak napływa jestem bezsilna,bo odeaZu chce być atak
<okey>
-
eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
28 czerwca 2017, o 19:13
Mi to bardzo pomoglo w stanach depreysyjnych,jak lezalam i nie mialam ochoty wstac z lozka to wlasnie bawilam sie w wojsko

O zgrozo w momencie owych " Depresji" robilam wiecej niz jak ich nie mialam
Takze polecam.
Budzimy sie i nie zastanawiamy sie " O matko jak ja sie dzis czuje " nie ma takiego gadacnia,wstajemy myslimy ok czujes ie gorzej- bywa i zaczynamy dzialac

Szukasz dobrych naturalnych kosmetyków? Lub masz jakiś problem skórny?
A może potrzebujesz kremu z magnezem, na zmęczoną skórę i zarazem duszę?
Daj sobie prawo do relaksu i bycia coraz piękniejszą!
Pozwól sobie doradzić i zgłoś się do mnie :)
-
Raistlin
28 czerwca 2017, o 19:16
Dzialanie na rozkaz moze miec plusy ale moze miec rowniez minusy, dla mnie sensowniejsze jest dopuszczenie do siebie emocji tego co sie czuje zastanowienie sie nad tym i podjecie swiadomej decyzji w celu zmiany tego co sie dzieje, pewnie dlatego nie bylbym dobrym zolnierzem wiele rozkazow poprostu nie wykonalbym

-
dziwny123
28 czerwca 2017, o 19:24
Mnie zaś to nie pomaga w wyjściu ze stanów depresyjnych, a w dodatku nasila poczucie agresji, no bo życie w trybie tylko wypełniania rozkazów może być frustrujące, ale przynajmniej zabezpiecza mnie przed wejściem w stan całkowitej bezczynności.