Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Życzenia Wielkanocne
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Niech tegoroczna Wielkanoc przyniesie Wam wszystkim wytchnienia, czas do życiowych podsumowań, beztroskie momenty spędzone w gronie najbliższych oraz optymizm na poświąteczny czas. 

- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
Dzięki wielkie!
I ja od siebie życzę wszystkim spokojnych świąt i niech WielkaNoc przyniesie Wam odburzenie
I ja od siebie życzę wszystkim spokojnych świąt i niech WielkaNoc przyniesie Wam odburzenie

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja również życzę wszystkim zaburzonym i odburzonym użytkownikom dużo wiary, nadziei i siły na nadchodzące Święta Zmartwychwstania! Ciepła w serduchach, oderwania od codzienności i wszelkich problemów i prawdziwej radości 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- pudzianoska
- Dyżurny na forum Odważny VIP
I ja dołączam do życzeń! Kochani, spędzcie ten czas z najbliższymi, czując wewnętrzny spokój:) Życzę Świąt bez objawow lub z ich akceptacją. Alleluja i do przodu
❤❤❤

Boże, użycz mi pogody ducha,
Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Jeśli nie otrzymujesz cudu, stań się nim.
https://wordpress.com/view/pudzianoska.wordpress.com
Abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić,
Odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić,
I mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego.
Jeśli nie otrzymujesz cudu, stań się nim.
https://wordpress.com/view/pudzianoska.wordpress.com
- Ardiano K-ce
- Odważny i aktywny forumowicz
Zdrowych,spokojnych i wesolych swiat.Byście wszyscy sie odburzali jak najszybciej.
Nie żyjesz chwilą obecną,to żyjesz w własnej głowie.Przeszłość i przyszłość istnieją,jedynie w twojej głowie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.
wyjdź ze swojej głowy i zacznij żyć,bo sensem i prawdziwym celem życia,jest życie samo w sobie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Pogody ducha w kazdej chwili zycia, otwartości na zmiany, rozwijania siebie iiiii kasioory 
Wszystkiego dobrego i dziękuję jednocześnie za forum :*

Wszystkiego dobrego i dziękuję jednocześnie za forum :*