Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wrocław - psycholog, psychiatra, psychoterapia
Regulamin forum
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
- eyeswithoutaface
- Moderator
Polecam panią psycholog Katarzynę Szewczyk:)
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- Natalie1208
- Zarejestrowany Użytkownik
Byłam u kilku psychiatrow w swoim zyciu.
Bezkonkurencyjna jest pani Olga Banaszak- mogę polecić tą lekarke z cyztsym sercem. Ogrom wiedzy, uważnie słucha pacjenta, poswieca mu tyle uwagi ile potrzebuje, robi szczegółowy wywiad, bardzo rzetelnei dobiera ewentualne środki farmakologiczne, przyjmuje bardzo wspierajacą postawę wobec pacjenta.
Bezkonkurencyjna jest pani Olga Banaszak- mogę polecić tą lekarke z cyztsym sercem. Ogrom wiedzy, uważnie słucha pacjenta, poswieca mu tyle uwagi ile potrzebuje, robi szczegółowy wywiad, bardzo rzetelnei dobiera ewentualne środki farmakologiczne, przyjmuje bardzo wspierajacą postawę wobec pacjenta.
- eyeswithoutaface
- Moderator
PW
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
PERSONA na Kleczkowskiej

Zaburzenie to tylko twoja projekcja. Nie wierzysz? Przekonaj się sam!
- Namaze
Ja tam byłam z moim partnerem na terapii dla par kilka razy. Kto wie, czy nie uratowała wtedy naszego związkunocenadnie pisze: ↑13 sierpnia 2018, o 18:41PERSONA na Kleczkowskiej, mocną i pomocną ekipe tam mają. Jak się wahałem czy w divovicach mają napewno rację, to pani mnie ładnie sprowadziłą na ziemie
. Byłem jeden raz ale polecam
![]()

- mkestate
Ja niestety nie znam nikogo, a też szukam czegoś sprawdzonego na ternie Wrocławia. Ale wygląda na to, że consilia może być dobrym wyborem. Przejdę się tam.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
dr Gałka psychiatra, duzy profesjonalizm, duze doswiadczenie. Polecam