Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wniosek racjonalizatorski
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Chciałem wnieść wniosek racjonalizatorski do forum i poprosić moderatorów o rozbudowanie sekcji poświęconej depresji. Inne działy są dużo obszerniejsze. Przydałyby się tematy związane ze sposobami leczenia, opisem terapii i przede wszystkim jakieś optymistyczne tematy od uzdrowionych. Może trochę załatwiam prywatę, ale jak mi przejdzie depresja to nie będę miał gdzie się tym pochwalić 

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
W sumie w innych dzialach jest po prostu akurat tutak wiecej chetnych do pisania i moze dlatego
Bo zwykle depresja wiaze sie albo z nerwica albo z derealizacja. Choc nie zawsze ale chyba dlatego na razie to skromny jeden dzial 

-
- Administrator
Gaspardzie,
Głównym zarządcą działów jest Victor. Tylko on może stwarzać nowe działy. Ja jako moderator mogę je moderować ale on jest 'Stwórcą'
więc wszelkie uwagi odnośnie dodawania działów kieruj do niego. 
Głównym zarządcą działów jest Victor. Tylko on może stwarzać nowe działy. Ja jako moderator mogę je moderować ale on jest 'Stwórcą'

'Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą'
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'
Ty nie jesteś zaburzeniem, a zaburzenie nie jest Tobą
Odburzony
Konsultacja Skype
'Lepiej jest umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach.'
'Puk puk, strach puka do drzwi, otwiera mu odwaga a tam nikogo nie ma.'
Jest dobrze, dobrze. Jest źle, też dobrze
'Odwaga to nie brak strachu, to działanie pomimo strachu'