Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wmawianie sobie zdrady
-
- Nowy Użytkownik
Czy ktoś wmawiał sobie zdradę ? Od tygodnia mam w głowie że dwa lata temu może coś zrobiłam i wmawiam sobie że zdradziłam mimo że wiem że nie bo brzydzę się zdradami, kocham męża . Nie mogę sobie tego wytłumaczyć że przecież jakbym zrobiła coś to już dawno bym o tym wiedziała, pamiętała a nie raptem po dwóch latach coś mi się przypomniało itp i mam wyrzuty sumienia. Mam stwierdzone ocd bo mam również inne objawy, typu liczenie, powtarzanie czynności, podczas jazdy powroty na przejechane miejsce itp. A teraz doszly te dziwne myśli. Jest to możliwe żeby sobie tak wmówić coś czego nie było ? Im dłużej analizuje tym różne obrazy mam w głowie.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie zadawaj takich pytań mając zdiagnozowane ocd bo to typowy natręt,tak jak byś pytała czy to normalne że po upiciu się boli głowa
Sory że tak dosadnie ale sam szukałem pisałem upewniałem się i to tylko pogarsza sprawę. Ja miałem w drugą stronę ze wyciągało mi wszystkie sytuacje w których byłem nie fair z narzeczoną. Jak już jej opowiedziałem dosłownie wszystko i jak już ze mnie śmiała żebym dał sobie spokój i nie opowiadał jej takich pierdół a mówiłem jej nawet to że np kiedyś przeglądałem tik.toka i zobaczyłem ładna dziewczynę pomyślałem sobie o ładna i przewinalem dalej
A dla mnie to była zdrada nie.moglem jej w oczy patrzeć
Teraz wkręciło się hocd ale wiem jak do tego podchodzić chociaż czasem jeszcze zegnie w krzyżu:)

-
- Nowy Użytkownik
A mi się takie te natręctwo myślowe pierwszy raz przydarzyło. Czasami mam odnośnie choroby, już wiele odmian raka miałam. A teraz wmawiam sobie te zdrady. Przypomina mi się że kiedyś rozmawiałam z kolegą i myśl że może zrobiliśmy wtedy coś więcej ? I analizuje że przecież już dawno bym miala te wyrzuty sumienia. I zadręczam się , nie mogę patrzeć na męża bo chce mi się płakać.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mi ta franca wyciągnęła nawet to.co.powiedziwlem w wieku 6 czy 7 lat i.mialo.zwiastowac mój homoseksualizm także nic mnie nie zdziwi
A na takiego natręta mów sobie tak zdradziłam było tak zajebiście że nawet tego nie pamiętam bo odleciałam i ucinasz analize