Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Uczucie serca w gardle
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Pytanie z gatunku Czy ktos tak miał:) Od kilku tygodni mam to uczucie serca w gardle.Kilka razy dziennie tak mocno czuje jak mi pulsuje przez kilka kilkanascie sekund przy czym tetno wcale mi nie przyspiesza.Mialam robionego holtera tylko oczywiscie wtedy ani raz mi serce mocniej nie zabilo.Jesli ktos mogłby cos podpowiedziec bede wdzieczna.Pozdrawiam:)
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam! Nie wiem dokładnie o jakie odczucie bicia serca Ci chodzi ale ja w nerwicy bardzo często miałem tzw. kołatania, czyli bardzo mocne odczucie pracy serca. Raz było nachodzące i chwilowe, czasem trwało to dłużej a niekiedy niemal bez przerwy. To było takie uczucie jakby serce za chwilę miało wyskoczyć z ciała. Ten objaw ustąpił po kuracji escitalopramem i był niewątpliwie związany z lękiem. Pozdrawiam!