Czy po odstawieniu Trittico brałeś jakieś leki? Jak poradziłeś sobie z chorobą?HysSpodGory pisze: ↑5 marca 2022, o 15:19Bralem przez 5 miesiecy na szczescie odstawilem i powoli dochodze do siebie, mialem bole glowy, ktore doprowadzaly do wyginania, oddalania, przyblizania obrazu doslownie, nic przyjemnego.Maria87 pisze: ↑5 marca 2022, o 15:07Hej, biorę Trittico 50 mg na noc w połączeniu z Bellergotem 1 tabletka i 2,5 mg Nasenu. W ciągu dnia Bellergot rano i w południe. Mam stwierdzone zaburzenia depresyjne i lękowe mieszane. Leki biorę od 1,5 tygodnia, lęki są sporo mniejsze, ale kiedy wstaję rano tj. 9.00-10.00 jestem nie do życia mam bóle głowy, uciski w płacie czołowym, czuję się jak pijana. Poza tym mam problemy z koncentracją i wrażenie jakbym czasami była w bańce. Mieliście też takie przygody z Trittico bądź Bellergotem?
Metabolit trazodonu mcpp powoduje wlasnie takie bole glowy.
https://www.cambridge.org/core/journals ... ECBF833C01
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Trittico Cr ( TRAZODON )
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Dopiero odstawilem, choroba trwa dalej, ale uboki trazodonu zniknely, choc bole glowy mnie trzymaja po nim dalej ... Mam nadzieje, ze nic mi nie zepsul.Maria87 pisze: ↑5 marca 2022, o 18:04Czy po odstawieniu Trittico brałeś jakieś leki? Jak poradziłeś sobie z chorobą?HysSpodGory pisze: ↑5 marca 2022, o 15:19Bralem przez 5 miesiecy na szczescie odstawilem i powoli dochodze do siebie, mialem bole glowy, ktore doprowadzaly do wyginania, oddalania, przyblizania obrazu doslownie, nic przyjemnego.Maria87 pisze: ↑5 marca 2022, o 15:07Hej, biorę Trittico 50 mg na noc w połączeniu z Bellergotem 1 tabletka i 2,5 mg Nasenu. W ciągu dnia Bellergot rano i w południe. Mam stwierdzone zaburzenia depresyjne i lękowe mieszane. Leki biorę od 1,5 tygodnia, lęki są sporo mniejsze, ale kiedy wstaję rano tj. 9.00-10.00 jestem nie do życia mam bóle głowy, uciski w płacie czołowym, czuję się jak pijana. Poza tym mam problemy z koncentracją i wrażenie jakbym czasami była w bańce. Mieliście też takie przygody z Trittico bądź Bellergotem?
-
Życzę powodzenia, wytrwałości i zdrowia przede wszystkim. Musimy przezwyciężyć to choróbsko. Ja jeszcze trochę pobiorę leki i zobaczęHysSpodGory pisze: ↑5 marca 2022, o 20:11Dopiero odstawilem, choroba trwa dalej, ale uboki trazodonu zniknely, choc bole glowy mnie trzymaja po nim dalej ... Mam nadzieje, ze nic mi nie zepsul.Maria87 pisze: ↑5 marca 2022, o 18:04Czy po odstawieniu Trittico brałeś jakieś leki? Jak poradziłeś sobie z chorobą?HysSpodGory pisze: ↑5 marca 2022, o 15:19
Bralem przez 5 miesiecy na szczescie odstawilem i powoli dochodze do siebie, mialem bole glowy, ktore doprowadzaly do wyginania, oddalania, przyblizania obrazu doslownie, nic przyjemnego.
-
Dziekuje i wzajemnie zycze zdrowka, nie wiedzialem, ze po ataku paniki zycie moze sie tak zaburzyc.Maria87 pisze: ↑5 marca 2022, o 21:27Życzę powodzenia, wytrwałości i zdrowia przede wszystkim. Musimy przezwyciężyć to choróbsko. Ja jeszcze trochę pobiorę leki i zobaczęHysSpodGory pisze: ↑5 marca 2022, o 20:11Dopiero odstawilem, choroba trwa dalej, ale uboki trazodonu zniknely, choc bole glowy mnie trzymaja po nim dalej ... Mam nadzieje, ze nic mi nie zepsul.![]()
-
Przyjmuję Trittico od miesiąca w dawce 75mg. Mam nerwicę lękową. Łapie mnie niespodziewanie w różnych miejscach. Mam dużo objawów somatycznych. Od 2 dni zwiększyłam dawkę do 100mg. Od pierwszych dni stosowania źle się czuję. Źle toleruję leki. Kiedy mogę oczekiwać poprawy?
-
A lekarz co ci powiedział? Ja od pierwszych dni stosowania trittico kiepsko się czułem. Jakiś taki roztrzęsiony, nie mogłem spać. Odstawiłem po kilku dniach i poprosiłem o coś innego.Ula1980 pisze: ↑10 kwietnia 2022, o 04:53Przyjmuję Trittico od miesiąca w dawce 75mg. Mam nerwicę lękową. Łapie mnie niespodziewanie w różnych miejscach. Mam dużo objawów somatycznych. Od 2 dni zwiększyłam dawkę do 100mg. Od pierwszych dni stosowania źle się czuję. Źle toleruję leki. Kiedy mogę oczekiwać poprawy?
-
Cześć. Mam przepisany Trittico Cr na bezsenność i ogólnie nerwice. Lekarz zalecił mi stosować od małych dawek przez kilka dni, potem zwiększać co kilka dni, aż do całej tabletki. (Stosować na noc)
Pytania:
1)Czy ten lek mogę stosować, gdy pracuje również na nocne zmiany i nie mam uregulowanego zegara biologicznego?
2) Czy ten lek, daje energię do życia, witalności ?
3) Czy ten lek zwiększa libido ?
Pytania:
1)Czy ten lek mogę stosować, gdy pracuje również na nocne zmiany i nie mam uregulowanego zegara biologicznego?
-
Ja biorę ten lek w dawce 50mg na sen i przed nocką nie polecam brać.
Paweł14 pisze: ↑25 kwietnia 2022, o 23:11Cześć. Mam przepisany Trittico Cr na bezsenność i ogólnie nerwice. Lekarz zalecił mi stosować od małych dawek przez kilka dni, potem zwiększać co kilka dni, aż do całej tabletki. (Stosować na noc)
Pytania:
-
-
Jezeli jestes w stanie pracowac i ogòlnie funkcjonowac,to odradzam ci brania tego typu lekòw.
W dzien pij herbatke z dziurawca a na noc melisy . przypuszczam ze jestes mloda osoba wiec nie niszcz sobie zdrowia tego typu specyfikami.jak bylam mloda to pròbowalam tych lekarstwa.dzis tego zaluje poniewaz prawdopodobnie te leki wywolaly U mnie chorobe autoimmunologiczna w twoim wieku Ma sie jeszcze sile na Sport spròbuj najpierw z tym.i otaczaj sie ludzmi ktòrzy sa dla ciebie dobrzy.
Zdròwka zycze
W dzien pij herbatke z dziurawca a na noc melisy . przypuszczam ze jestes mloda osoba wiec nie niszcz sobie zdrowia tego typu specyfikami.jak bylam mloda to pròbowalam tych lekarstwa.dzis tego zaluje poniewaz prawdopodobnie te leki wywolaly U mnie chorobe autoimmunologiczna w twoim wieku Ma sie jeszcze sile na Sport spròbuj najpierw z tym.i otaczaj sie ludzmi ktòrzy sa dla ciebie dobrzy.
Zdròwka zycze
Paweł14 pisze: ↑25 kwietnia 2022, o 23:11Cześć. Mam przepisany Trittico Cr na bezsenność i ogólnie nerwice. Lekarz zalecił mi stosować od małych dawek przez kilka dni, potem zwiększać co kilka dni, aż do całej tabletki. (Stosować na noc)
Pytania: