Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
tramal retard
- korek
- Odważny i aktywny forumowicz
Jeśli masz zamiar ćpać tramalem, to lepiej sobie odpuść.
Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.
~Dmitry Glukhovsky (z książki Metro 2033)
- korek
- Odważny i aktywny forumowicz
Dawka normalna to 50mg... możesz mieć mocne zawroty głowy i ostry spadek ciśnienia, warto ryzykować?
Ten, któremu starczy odwagi i wytrwałości, by przez całe życie wpatrywać się w mrok, pierwszy dojrzy w nim przebłysk światła.
- monik90
- Zarejestrowany Użytkownik
może nie uwierzysz, ale nad zazyciem tego myślałam cały dzień (gówniane samopoczucie, inna bajka), teraz zażyłam 3 tabsy, ale to retard więc pewnie powoli się będzie uwalniać. Czy mi zależy? Na tę chwilę już chyba nie. Czy jestem kretynką. Zapewne tak. Nie umiem tego wytłumaczyć
- Ciasteczko
- Administrator
Tramal to zdaje się mega silny srodek przeciwbólowy, obawiam się jednak, że nie pomaga na przewlekły ból duszy. Eksperymenty z lekami prowadzą do nikąd. A jesli już gdzieś prowadzą, to nie w dobrym kierunku.
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy.