Podejrzewam, że to nie możliwe i tak jak mówią wszyscy czas jedynie może to zmienić.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Wątpisz co do swoich objawów? Dyskusja, opisy, wyjaśnianie.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
-
- Zarejestrowany Użytkownik
I to faktycznie pomogło? Jakie dokladniej działania podjęłaś, by poprawić swój stan?
-
- Guett
- Odważny i aktywny forumowicz
Są leki i suplementy. Mi chodziło o nootropy naturalne.
Ashwagandha
Bacopa monnieri
Cytryniec chiński
Gotu kola
5-HTP
Mucuna pruriens
Młody jęczmień
Żeń-szeń syberyjski
L-teanina
Lion’s Mane Mushroom
Zielona herbata
Alpha-GPC
Cytykolina
Hupercyna A
Kreatyna
ALC
Cholina
Inozytol
Kurkumina
Kwasy omega
Olej MCT
Ashwagandha
Bacopa monnieri
Cytryniec chiński
Gotu kola
5-HTP
Mucuna pruriens
Młody jęczmień
Żeń-szeń syberyjski
L-teanina
Lion’s Mane Mushroom
Zielona herbata
Alpha-GPC
Cytykolina
Hupercyna A
Kreatyna
ALC
Cholina
Inozytol
Kurkumina
Kwasy omega
Olej MCT
i'm tired boss
-
A, to piję taki proszek co się nazywa adaptomix i zawiera żeń- szeń i codziennie tez raczę się zieloną herbatą. Tak szczerze to różnicy nie widzę, ale może dokupię coś jeszcze z powyższej listy, jak mi się skończy ten obecny proszek. Ty Guett łykałeś może coś ze swojej listy, po czym można było zaobserwować wzrost koncentracji? 

- Guett
- Odważny i aktywny forumowicz
Zielona herbata, L-teanina - chyba te dwa działały w miarę dobrze. No i jeszcze różeniec górski był ok. Zen szeń koreański czy syberyjski to tak chwilowo działały.
Na pewno omega3 i kurkuma są warte uwagi. Jeszcze z wyżej wymienionych sporo mi zostało do spróbowania.
Na pewno omega3 i kurkuma są warte uwagi. Jeszcze z wyżej wymienionych sporo mi zostało do spróbowania.
i'm tired boss
- schanis22
No i jesteś na dobrej drodze do odburzenia , ja ponad rok wszędzie chodziłam z butelką wody, a dziś nie mam nerwicy

jak-arletka-egna-nerwic-postawa-agresywna-t12924.html .

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
Ja też od jakiegoś czasu wszędzie chodzę z butelką wody.nawet do kościoła zabieram w torebceschanis22 pisze: ↑11 listopada 2018, o 23:05No i jesteś na dobrej drodze do odburzenia , ja ponad rok wszędzie chodziłam z butelką wody, a dziś nie mam nerwicy![]()
jak-arletka-egna-nerwic-postawa-agresywna-t12924.html .![]()
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
-
Ja chodzę już dłużej niz rok, w zasadzie to kilka.
I właśnie przez to, ze tak długo doświadczam tego wrażenia pustki w głowie, zaakceptowałam je i uznałam za część siebie.