Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tabletki powiększające członka
-
- Nowy Użytkownik
Czy ktoś z Was brał może te tabletki ?Jak wrażenia ? Jakie zauważyliście powiększenie i przez jaki mniej więcej czas trzeba było je brać? Sam zastanawiam się nad kupnem ponieważ mam dość duże kompleksy na punkcie penisa. Stosowałem ćwiczenia oraz pompki ale nic nie było skuteczne. Widziałem,zę część osób poleca sobie jednak te tabletki.
- MESJASZ
- Zarejestrowany Użytkownik
Tabletki ziołowe powiekszające penisa działają. Są one dla ludzi bez większych kompleksów, chcących powiększyć delikatnie penisa i poprawić jego wydajność. Jak bardzo powiększą zależne jest od organizmu. W długości to powiedzmy od 0.5cm do 1.5cm. Efekt nie jest na zawsze. Powiększenie jest widoczne bardziej w zwisie, niż zwodzie. Natomiast partnerka czuje nawet te drobne różnice w obwodzie czy długości jeżeli uprawiasz z Nią seks regularnie. Oczywiście poprawiają też wydajność. Młodzi ludzie zazwyczaj nie są zadowoleni z suplementacji, przez ich naiwne oczekiwania, natomiast realnie działają.crww pisze: ↑10 września 2024, o 09:44Czy ktoś z Was brał może te tabletki ?Jak wrażenia ? Jakie zauważyliście powiększenie i przez jaki mniej więcej czas trzeba było je brać? Sam zastanawiam się nad kupnem ponieważ mam dość duże kompleksy na punkcie penisa. Stosowałem ćwiczenia oraz pompki ale nic nie było skuteczne. Widziałem,zę część osób poleca sobie jednak te tabletki.
Myślę, że od 2 do 5 miesięcy tworzą się efekty, nie sądzę aby dalej rosło. Poprawa wydajności zapewne od 1 tygodnia do 3 tygodni.
-
Ja przyjmowałem Penilarge regularnie przez 4 miesiące. Penis nie powiększył się o 8 cm jak w reklamie ale o 3 spokojnie, tak samo jakieś 2,5 w obwodzie. W pierwszym miesiącu efekty były niewielkie ale już w 3 były o wiele lepsze. Penis był wyraźnie większy. Musisz brać je regularnie.Wyczytałem na jednym forum,że jak opuszcza się czasami tabletki to może nie być wcale efektów. No i licz sie z częstszymi erekcjami. Przynajmniej na początku ( niekiedy niekontrolowanymi)
- MESJASZ
Jeżeli penis się Tobie powiększył o 3 cm, to oznacza, że coś jest nie tak z Twoim układem krążenia.
Te tabletki przyśpieszają pompowanie krwi do ciał jamistych, oprócz tego że długoterminowo mogą się odbić negatywnie na zdrowiu, to oczywistym jest że efekt nie jest stały.
Masz jakis tam potencjał ciał jamistych do jakiego mogą się rozszerzyć i ta tabletki sprawiają, że ten potencjał zostaje osiągnięty za sprawą przyśpieszenia pompowania do nich krwi. Ty myślisz, że to jest jakaś unikatowa formuła, którą wymyśili geniusze i ona na stałe powiększa penisa

Możesz sobie tymczasowo wejść na taką terpię, aby wnieść różnorodność do życia seksualnego, ale nie radzę tego stosować przez lata.
Na poprawę samej wydajności wystarczy sam żeńszeń w rozsądnych dawkach.
Ostatnio zmieniony 18 września 2024, o 13:09 przez MESJASZ, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowy Użytkownik
Ja brałem tabletki o nazwie Maxorman. Mało reklamowane w internecie Polskim ale według mnie najskuteczniejsze. Wypróbowałem kilka metod typu tabletki z Allegro, kremy, pompki do penisa - uwaga ta prawie uszkodziła mi członka bo zsiniał u nasady po zastosowaniu wiec ostrzegam. Wszystkie te metody okazały się lipą. Mimo wielu pozytywnych ocen na Allegro przyjrzałem się komentarzom a dokładnie osobom które je piszą okazało się że było to około 5 osób o tych samych nickach piszących ciągle komentarze pozytywne. Szkoda że Allegro nie zwalcza takiej patologii. Wracając do tematu najlepsze jak już wspominałem okazały sie tabletki o nazwie Maxorman w moim przypadku zrobiłem sobie podwójna kurację niz napisane na opakowaniu czyli zamiast jednej to dwie tabletki dziennie przez 3 miesiące i powiem wam szczerze ze dzięki temu udało mi się wydłużyć penisa o 2,7 cm oraz pogrubić o 1,5 cm w obwodzie nawet w stanie spoczynku. Według mnie to jest rewelacyjny i nie spodziewany efekt.