Witajcie,
Czy ktoś z Was stosował l-teaninę w tabletkach? nie biorę żadnych leków - staram się wyjść z zaburzenia uporządkowaniem sobie w głowie. Niemniej jendak na nerwy i stres szukam czegos dobrego... wracam do suplementacji magnezem i myślę o l-teaninie. Czy stosujecie? polecacie?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
L-teanina + magnez- co o tym sądzicie?
-
- Administrator
Ja pijałem zieloną herbatę parzona tak by było sporo tej teaniny. Ale w tabletkach jest większe stężenie, ja akurat nie brałem. Możesz spróbować, z magnezem można łączyć.
Teanina ponoć dobrze wpływa na między innymi motywację.
Teanina ponoć dobrze wpływa na między innymi motywację.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- PANGIRYK
- Odważny i aktywny forumowicz
motywacji do odburzenia mi nie brakuje
czasem tylko sił do walki (czyi akceptacji)... ostatnio jestem wściekły, że mam nerwicę i że ona nie "puszcza"... ale staram się żyć dalej
Duzo słuchałem Waszych filmów na YT( za które dziękuję!!!
)
Teraz rozpocząłem praktykę autoteriapii REBT- może słyszałeś/ słyszeliście o tym?

Duzo słuchałem Waszych filmów na YT( za które dziękuję!!!

Teraz rozpocząłem praktykę autoteriapii REBT- może słyszałeś/ słyszeliście o tym?