Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i straciłam w ostatnim czasie ochotę na seks.Niczego mi sie nie chce, seks nie jest dla mnie wcale przyjemny. Nie mam ochoty nie tylko na swojego meża ale również i na innych. Czy takiet tabletki mogą pomoc? I jeśli tak to jakie polecacie?
Dodam,że nie biorę antykoncepcji hormonalnej i nigdy do tej pory nie brałam.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Tabletki na poprawę libido
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Kupuj libido therapy. Też brałam asequrellę i na mnie akurat te tabletki zadziałały. Ale nie tak jak chciałabym aby działały bo bardzo mnie po nich głowa bolała
A nie takiego działania oczekiwałam. Myślałam,ze rzeczywiście będą w stanie przywrócić u mnie ochotę na seks. Ale nie nie, nie przywróciły. Potem za poleceniem mojego lekarza ginekologa spróbowałam libido therapy i działanie tych tabletek zupełnie inne. Porównałam sobie składy i o ile asequrella to typowe witaminy to w libido therapy rzeczywiście są zawarte składniki, które wpływają na wzrost libido u kobiety.

-
- Nowy Użytkownik
Zgadza się wzięłam kilka razy ten feminam libido i za każdym jakieś szaleństwo. Nie sądziłam, że będę miała odwagę, ale ostatnio zaproponowałam coś zupełnie nowego w naszej relacji. Partner był w szoku, a ja... nie mogę się doczekać powtórki. Innym razem znowu zdarzyło mi się zaciągnąć go do sypialni w środku dnia, kiedy dziecko było u babci. Totalna spontaniczność, jak za dawnych czasów.