Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Tabletki na poprawę libido

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
Tobone
Nowy Użytkownik

17 czerwca 2024, o 06:48

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i straciłam w ostatnim czasie ochotę na seks.Niczego mi sie nie chce, seks nie jest dla mnie wcale przyjemny. Nie mam ochoty nie tylko na swojego meża ale również i na innych. Czy takiet tabletki mogą pomoc? I jeśli tak to jakie polecacie?

Dodam,że nie biorę antykoncepcji hormonalnej i nigdy do tej pory nie brałam.
Kapetka
Zarejestrowany Użytkownik

17 czerwca 2024, o 10:05

Powinno pomóc. Brałam te tabletki i mi bardzo pomogły. Zdecydowałam sie na libido therapy.
Tobone
Nowy Użytkownik

17 czerwca 2024, o 10:42

No włąśnie tak się zastanawiam czy spróbować tych libido therapy czy jednak sobie odpuścić? Bo brałam asequrellę i na mnie nie zadziałała zbytnio
Kapetka

18 czerwca 2024, o 09:31

Kupuj libido therapy. Też brałam asequrellę i na mnie akurat te tabletki zadziałały. Ale nie tak jak chciałabym aby działały bo bardzo mnie po nich głowa bolała :P A nie takiego działania oczekiwałam. Myślałam,ze rzeczywiście będą w stanie przywrócić u mnie ochotę na seks. Ale nie nie, nie przywróciły. Potem za poleceniem mojego lekarza ginekologa spróbowałam libido therapy i działanie tych tabletek zupełnie inne. Porównałam sobie składy i o ile asequrella to typowe witaminy to w libido therapy rzeczywiście są zawarte składniki, które wpływają na wzrost libido u kobiety.
crww
Nowy Użytkownik

19 czerwca 2024, o 10:52

A czy dla mam karmiących coś polecacie? Czy szukać pomocy u swojego lekarza?
Kapetka

25 czerwca 2024, o 09:46

Libido therapy ma ziołowy skład tak wiec nie zaszkodzi nawet jeśli karmisz
kasiamaja
Nowy Użytkownik

14 listopada 2024, o 14:59

Ja biorę Feminam Libido według mnie jedyne tabletki których nie trzeba brać ciągle miesiącami tylko wystarczy przed samym stosunkiem 2 lub 3 t..
flirciara33
Nowy Użytkownik

5 grudnia 2024, o 15:31

Zgadza się wzięłam kilka razy ten feminam libido i za każdym jakieś szaleństwo. Nie sądziłam, że będę miała odwagę, ale ostatnio zaproponowałam coś zupełnie nowego w naszej relacji. Partner był w szoku, a ja... nie mogę się doczekać powtórki. Innym razem znowu zdarzyło mi się zaciągnąć go do sypialni w środku dnia, kiedy dziecko było u babci. Totalna spontaniczność, jak za dawnych czasów.
ODPOWIEDZ