Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Szukam koleżanki do codziennych rozmów

Dział poświęcony depresji, dystymii, stanom depresyjnym.
Zamieszczamy własne przeżycia, objawy depresji i podobnych jej zaburzeń.
Próbujemy razem stawić temu czoła.
ODPOWIEDZ
n675
Nowy Użytkownik

17 lipca 2024, o 10:59

Cześć! Odważyłam się w końcu otworzyć i na własną rękę poszukać znajomych bo od ponad roku doskwiera mi brak fajnych znajomości w kobiecym gronie. Mam 26 lat i 2 lata temu wyjechałam za granicę. Niestety straciłam w wyniku tego prawie wszystkie kontakty, które miałam w Polsce. Rozwinęła się u mnie depresja, myślę, że samotność mocno się do tego przyczyniła. Chciałabym nawiązać znjomość z dziewczyną, która umie dzielić się swoimi przemyśleniami i przeżyciami, ale jednocześnie potrafi wysłuchać bez osądzania, a jak trzeba to również po ludzku wyżalić się albo podnieść na duchu. Zależy mi na autentyczności i zaangażowaniu. Z natury jestem introwertyczką, cenię jakość, a nie ilość. Wolę mieć jedną świetną koleżankę, z którą mogę być w pełni sobą niż grono znajomych, wśród których czuję się samotna i nierozumiana. Zmęczona jestem tym, że każda osoba, z którą udało mi się dotej pory nawiązać kontakt online, po kilku dniach znika bez śladu i kontakt się urywa, ah to słynne ghostowanie. Mimo to nie zniechęcam się i wierzę, że gdzieś tam są osoby jak ja, którym naprawdę zależy na nawiązaniu nowej znajomości i które są gotowe oddać część swojego czasu i energii żeby tą znajomość rozwijać. Jestem na ,,tak'' żeby pogadać na Skype czy przez telefon jeżeli kontakt będzie się dobrze układał.
Luna24042024
Nowy Użytkownik

19 października 2024, o 10:04

Cześć
Mi też doskwiera samotność, też szukam kogoś z kim mogłabym popisać, możesz się odezwać☺️
Kasia37
Zarejestrowany Użytkownik

18 grudnia 2024, o 22:27

Hej,chyba też się zgłaszam na ochotnika,nie wiem czy jestem dobra partią na koleżankę ale próbować zawsze warto.
piano
Nowy Użytkownik

2 stycznia 2025, o 16:49

Mi też. Ja nie ghostuję.
ODPOWIEDZ