Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Szukam dobrego specjalisty Kielce
Regulamin forum
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
- bujajca_w_oblokach
- Zarejestrowany Użytkownik
Szukam dobrego specjalisty w Kielcach. Jeśli znacie kogoś kto poważnie podchodzi do swojego zawodu oraz pacjentów, nie wyśmieje , ma podejście, wysłucha i nie bierze dużo pieniędzy bo w moim przypadku finanse to sprawa dosyć ważna to dajcie znać tutaj bądź na PW . Z góry dzięki.
" Niby nic nie dzieje się, niby jestem, niby nie"
- Mr.DD
- Odważny i aktywny forumowicz
Wiesz co ja byłem na fundusz, tam prawie na Białogonie i pani psycholog jest naprawdę genialna, nie chodziłem do niej na terapię, ale byłem raz na spotkaniu i wydawała sie naprawdę bardzo ok.
-- 31 marca 2014, o 17:56 --
Wiesz co ja byłem na fundusz, tam prawie na Białogonie i pani psycholog jest naprawdę genialna, nie chodziłem do niej na terapię, ale byłem raz na spotkaniu i wydawała sie naprawdę bardzo ok.
Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć.
Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce.
Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce.
- bujajca_w_oblokach
A mógłbyś zdradzić dane personalne tej Pani oraz gdzie konkretnie na Białogonie ona przyjmuje ??mr.DD pisze:Wiesz co ja byłem na fundusz, tam prawie na Białogonie i pani psycholog jest naprawdę genialna, nie chodziłem do niej na terapię, ale byłem raz na spotkaniu i wydawała sie naprawdę bardzo ok.
- Mr.DD
- Odważny i aktywny forumowicz
Znaczy danych personalnych tej pani nie znam po prostu, a przychodnia mieści się na ul. Kusocińskiego, chodziło mi nie konkretnie o Białogon tylko o drogę którą mozna dojechać do Białogonu z Pakosza, to koło stadionu leśnego.
Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć.
- bujajca_w_oblokach
ok dzieki 

- natretnapaula
Pewno już pytanie nieaktualne ale jakby ktoś z Kielc szukał to super psycholog Pani. Małgorzata Jędrzejkiewicz przyjmuje w Artimedzie.hautolajf pisze:Podbijam, zna ktoś dobrego psychologa z Kielc lub okolic?
Ponadto polecam psychiatrę Pani Ewa Dominiczak też Artimed.
Obie Panie bardzo mi pomogły kiedy 3 lata temu przechodziłam bardzo ciężko nerwice natręctw.
Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też...