Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Strach

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Pawcio25234
Zarejestrowany Użytkownik

5 marca 2017, o 18:22

Czesc , mam problem i pytanie co o tym myslicie , jakies 30min temu poczułem jakby dziwny zapach , pamietam ze jakbyłem mały i sie bardzo zestresowalem to poczulem taki sam zapach , doskonale pamietam ze ten dzisiaj byl taki sam jak wtedy , od tego czasu do teraz strasznie sie boje o schizofrenie , troche uspokoilem sie tym gdy przeczyalem ze zeby to byla schizofrenia to musialbym miec urojenia jakies a urojenia wizualne lub zapachowe musialyby sie dlugo utrzymywac , ale ja i tak cholernie sie boje ze to jest jakis poczatek schizofrenii ktorej sie boje jak ognia , co o tym myslicie?

-- 5 marca 2017, o 19:22 --
Czytam na necie i niektorzy pisza ze tez czasem czuja dziwny zapach ale widze ze sie tym nie przejmuja i ze czasem tak maja w ciagu dnia , ja to mam moze trzeci raz w zyciu a sie panicznie boje tej schizofrenii, zwariowania , logika podpowiada mi ze to nerwica mi takiego stracha robi , ale z drugiej strony logicznie tez myslac moze to byc tez urojenie zapachowe i co tu robic ? :/,
Awatar użytkownika
Kataraka
Odważny i aktywny forumowicz

5 marca 2017, o 18:23

Ludzie niezaburzeni też miewają takie coś tylko się nie przejmują. TAK TO NERWICA.
Pawcio25234
Zarejestrowany Użytkownik

5 marca 2017, o 18:26

Co reszta o tym sądzi? Bo w sumie to nie jest normalne ze sie poczulo zapach ktorego nie ma.Kataraka swietna koszulka ,Kosovo je Srbija! ;D
ODPOWIEDZ