Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Somatodrol a dd

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Guett
Odważny i aktywny forumowicz

18 lipca 2016, o 18:20

Witam. Zamierzam zacząć suplementacje Somatodrolem i zastanawiam się czy może to mieć jakiś wpływ na dd ? czy może powiększyć je ?
i'm tired boss
Euzebiusz
Zbanowany

18 lipca 2016, o 20:22

Ehh.... te odżywki i te poważnie brzmiące nazwy :hehe:
Kup se Guett lepiej jakieś dobre białko, kreatora (najlepiej zwykły monohydrat) i aminokwasy (BCAA). Glutaminy nie bierz bo są przesłanki, że konwertuje się w organizmie do kwasu glutaminowego, który działa pobudzająco na (i tak już rozpędzone zaburzeniem) neurony.

Jeśli chcesz coś co zwiększy Ci ilość HGH w ciele i to w sposób naturalny kup sobie GABA- kwas gamma-amino-butylowy jakiejś dobrej firmy. Po pierwsze zwiększa naturalnie ilość hormonu wzrostu, po drugie działa lekko hamująco na układ nerwowy (GABA jest zużywane przez mózg do hamowania pobudzeń neuronów), a po trzecie NAPRAWDĘ uspokaja i polepsza jakość snu. Z mojego doświadczenia Ci powiem, że GABA nie uspokaja tak mocno jak np. alprazolam, ale przynajmniej ja czuję się po GABA przez parę godzin sporo spokojniejszy i mogę ten stan porównać trochę do stanu, który czułem gdy przez jakiś czas stosowałem SSRI i TLPD, z tą jednak różnicą, że po GABA nie czujesz się zmulony, nie masz otumanionych pozytywnych emocji, a Twój penetrator działa normalnie (staje na wysokości zadania), czego nie można powiedzieć jeśli chodzi o SSRI. W prasie naukowej pisze, że GABA aplikowane doustnie niby prawie w ogóle nie przekracza bariery układ trawienny-krew-mózg, ale praktyka mówi inaczej- nie jestem z resztą jedyną osobą, która to stwierdziła. Znajomy to stosował i stwierdził, że po zażyciu czuję się trochę jak po zapaleniu lekkiego gibona- problemy i złe myśli spływają po nim bez żadnego efektu.
Trzeba jednak uważać na dawkowanie, musisz brać DOKŁADNIE tyle ile jest napisane- czyli ok. 2g raz dziennie lub rozbite na dwie dawki. Jeśli zwiększysz dawkę układ nerwowy może się chwilowo rozregulować- lekka tachykardia, skoki ciśnienia, niepokój itp. czyli rzeczy zupełnie odwrotne niż GABA robi przy normalnej dawce.

Dobra, jak już się rozpisałem to jadę dalej...... jeśli chcesz dalej kombinować z jakimiś tego typu specjalnymi odżywkami to trzymaj sie Z DALEKA od DAA (kwas d-asparaginowy), który jest reklamowany jako 100% bezpieczny i skuteczny booster testosteronu. Prawda jest taka, że DAA zabija neurony u szczurów- jest bardzo silną ekscytoksyną uszkadzającą mózg.
ODPOWIEDZ