Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Skaczace cisnienie.
-
- Odważny i aktywny forumowicz
A moje pytanie jest takie. Czy ktoś z was jak się troszkę zdenerwuje lub z byle powodu ma skok cisnienia do 160/90 czUje wtedy jakbym dostawal wylewu do głowy troszke czerwony się robie po czym po jakimś czasie cisnienie się normuje. Ma ktoś lub miał tak i mu to przeszło?
Dopóki walczysz Jesteś zwycięzcą
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Tak to jest normalne u nas dosyć i powszechne.
Czasem serce ledwo bihe przynajmniej mam takie wrazenie a od szyi do glowy cisnienie jakby miało mi rozsadzic głowę.
Nie jestes sam
Czasem serce ledwo bihe przynajmniej mam takie wrazenie a od szyi do glowy cisnienie jakby miało mi rozsadzic głowę.
Nie jestes sam

Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
-
Po tym jak zwykle w głowie zostaje jakas mysl ze wylewu dostane. Serce raczej zdrowe u kardiologa byłem. No i raz z takim ciśnieniem na pogotowie trafiłem to tez ekg nic nie pokazało. Jakby coś miało być to było. Z tym ze samopoczucie po takim ciśnieniu odrazu kiepskie . Dzięki za wsparcie. Chodzenie dzis po mieście to katorga najlepiej się ścian podtrzymywać ciągle uczucie jakbym zaraz miał upaść
A co tam u was
-
-
Ciężko mi z tym sobie poradzić jakoś boje się aktywnie żyć. Ze mi skoczy za wysoko cisnienie. Chodź kardiolog nie widział przeciwwskazań co myslicie
- Nipo
Miałem nawet i po 170/100 zawroty głowy nudności i głowa mnie bolała w tygodniu tak przez 3 dni.
-
Przeszlo Ci to? pijesz kawę? Aktywnie spędzasz czas? Jak z wysiłkiem? Napięcie w skroniach tez pewnie było ?do tego uczucie jakby oczy miały wylecieć. ...bynajmniej u mnie.
- Nipo
Miałem głównie bóle galek ocznych i z tylu głowy takie typowo ciśnieniowe.Dostalem leki ale czasem go nie biore i daleko mam to w dupie za przeproszeniem.To wszystko jest nerwica i trzeb auto wrzucić do jednego wora i koniec kropka.Jak badania Ci wychodzą dobrze to jest wszystko z Tobą Ok 

-
Ja to bole w skroniach i jakby głową puchla nawet nie dostałem na to żadnych leków a ty wkoncu je bierzesz czy nie bierzesz ? Bo jescze jest holter ciśnieniowy ale nie wiem czy warto to robić czy pogodzić się ze to od nerwowNipo pisze: ↑26 września 2017, o 17:33Miałem głównie bóle galek ocznych i z tylu głowy takie typowo ciśnieniowe.Dostalem leki ale czasem go nie biore i daleko mam to w dupie za przeproszeniem.To wszystko jest nerwica i trzeb auto wrzucić do jednego wora i koniec kropka.Jak badania Ci wychodzą dobrze to jest wszystko z Tobą Ok![]()
- Nipo
Miałem tez holtera.Mozesz sobie zrobić dla swojego spokoju ale tak szczerze to na pewno to jest nerwica,uwierz mi zreszta widzisz na forum jakie różnorakie objawy potrafi nerwica dawać.Master24 pisze: ↑26 września 2017, o 17:39Ja to bole w skroniach i jakby głową puchla nawet nie dostałem na to żadnych leków a ty wkoncu je bierzesz czy nie bierzesz ? Bo jescze jest holter ciśnieniowy ale nie wiem czy warto to robić czy pogodzić się ze to od nerwowNipo pisze: ↑26 września 2017, o 17:33Miałem głównie bóle galek ocznych i z tylu głowy takie typowo ciśnieniowe.Dostalem leki ale czasem go nie biore i daleko mam to w dupie za przeproszeniem.To wszystko jest nerwica i trzeb auto wrzucić do jednego wora i koniec kropka.Jak badania Ci wychodzą dobrze to jest wszystko z Tobą Ok![]()
-
Holter ekg czy holter ciśnieniowy miałeś? Ich ogólnie wykrył cos czy wszystko było ok i powiedzieli ze na tle nerwowym?Nipo pisze: ↑26 września 2017, o 17:44Miałem tez holtera.Mozesz sobie zrobić dla swojego spokoju ale tak szczerze to na pewno to jest nerwica,uwierz mi zreszta widzisz na forum jakie różnorakie objawy potrafi nerwica dawać.Master24 pisze: ↑26 września 2017, o 17:39Ja to bole w skroniach i jakby głową puchla nawet nie dostałem na to żadnych leków a ty wkoncu je bierzesz czy nie bierzesz ? Bo jescze jest holter ciśnieniowy ale nie wiem czy warto to robić czy pogodzić się ze to od nerwowNipo pisze: ↑26 września 2017, o 17:33Miałem głównie bóle galek ocznych i z tylu głowy takie typowo ciśnieniowe.Dostalem leki ale czasem go nie biore i daleko mam to w dupie za przeproszeniem.To wszystko jest nerwica i trzeb auto wrzucić do jednego wora i koniec kropka.Jak badania Ci wychodzą dobrze to jest wszystko z Tobą Ok![]()
- Nipo
Holter ekg.Nie.powiedzieli mi ze wszystko okMaster24 pisze: ↑26 września 2017, o 17:52Holter ekg czy holter ciśnieniowy miałeś? Ich ogólnie wykrył cos czy wszystko było ok i powiedzieli ze na tle nerwowym?
-
No u nas jest też widzialem ten ciśnieniowy. Nie wiem czy wogole go robić szkoda juz hajsu na te badania i stresu z nim związanego. Jak to jest z tym holter em oddajesz im i czekasz ileś na wynik czy jak