Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Środki na poprawę libido

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
Fruzka
Nowy Użytkownik

23 sierpnia 2024, o 10:09

Witam. Proszę o informację co będzie skuteczniejsze:
stimea
libido therapy
asequrella

Chociałabym sobie kupić jeden z tych środkow na zwiekszenie libido Z góry dziękuję za ewentualne informacje
nataliaolczyk
Nowy Użytkownik

27 sierpnia 2024, o 09:13

O asequrelli Ci wiele nie moge napisać, bo nie brałam ale z ciekawości raz przeczytałam sobie skład i moi mzdaniem te tabletki nie maja prawa działać. Są tam same witaminy i jakiś jeden wyciąg. Nie mają w sobie L argininy. Stimea jest ok chociaż moim zdaniem libido therapy jest lepsze. Brałam dwie te tabletki i libido therapy dawały po pierwsze lepszy efekt. Po drugie był on na dłużej.
Nosalia
Zarejestrowany Użytkownik

28 sierpnia 2024, o 09:32

Czasem aby poprawić libido wystarczy zmiana pigułki. Wystarczy ją dobrze dobrać.
Rominna

29 sierpnia 2024, o 11:13

"Racja ale co w sytuacji jak kiepsko na nas działają każde tabletki anty jakie się bierze? Bo właśnie tak u mnie było Zmieniałam je wiele razy ale co z tego skoro wszystkie obniżały u mne libido. I ich najlepsze działanie wynikało z tego,że po prostu nie chciało mi się uprawiać seksu hehe Ale jaki jest sens tych tabletek>
Aktualnie jestem na środku microgynon, który pomimo swojej niskiej ceny bardzo się u mnie sprawdził. No i biorę wspomagająco właśnie libido therapy. Jak dla mnie najlepsze zestawienie.
Jest i zabezpieczenie i ochota na seksik
zelie

3 września 2024, o 08:57

Rominna

3 września 2024, o 11:33

Tak. Dokładnie te ( chociaż ja akurat zamawiała z innejdrogerii internetowej). Pamiętaj jednak,że powinnaś brać je regularnie bo jedynie wtedy może być jakiś efekt. Jak będziesz brała je nieregularnie to nie masz się co spodziewać efektów.
kasiamaja
Nowy Użytkownik

14 listopada 2024, o 15:12

z tych które wypróbowałam w życiu najlepsze wydaja się być te egzotyczne tabletki Feminam Libido. Ciężko znaleźć w internecie ale są dostępne przy odrobinie wysiłku.
flirciara33
Nowy Użytkownik

5 grudnia 2024, o 15:47

Co to za zioła te indiańskie ?. Przyznaję że jest ogień po nich. Zastanawiam się czy można kupić oddzielnie i zrobić sobie napar ?
ODPOWIEDZ