Witam. Proszę o informację co będzie skuteczniejsze:
stimea
libido therapy
asequrella
Chociałabym sobie kupić jeden z tych środkow na zwiekszenie libido Z góry dziękuję za ewentualne informacje
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Środki na poprawę libido
-
- Nowy Użytkownik
O asequrelli Ci wiele nie moge napisać, bo nie brałam ale z ciekawości raz przeczytałam sobie skład i moi mzdaniem te tabletki nie maja prawa działać. Są tam same witaminy i jakiś jeden wyciąg. Nie mają w sobie L argininy. Stimea jest ok chociaż moim zdaniem libido therapy jest lepsze. Brałam dwie te tabletki i libido therapy dawały po pierwsze lepszy efekt. Po drugie był on na dłużej.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
"Racja ale co w sytuacji jak kiepsko na nas działają każde tabletki anty jakie się bierze? Bo właśnie tak u mnie było Zmieniałam je wiele razy ale co z tego skoro wszystkie obniżały u mne libido. I ich najlepsze działanie wynikało z tego,że po prostu nie chciało mi się uprawiać seksu hehe Ale jaki jest sens tych tabletek>
Aktualnie jestem na środku microgynon, który pomimo swojej niskiej ceny bardzo się u mnie sprawdził. No i biorę wspomagająco właśnie libido therapy. Jak dla mnie najlepsze zestawienie.
Jest i zabezpieczenie i ochota na seksik
Aktualnie jestem na środku microgynon, który pomimo swojej niskiej ceny bardzo się u mnie sprawdził. No i biorę wspomagająco właśnie libido therapy. Jak dla mnie najlepsze zestawienie.
Jest i zabezpieczenie i ochota na seksik
-
O tym piszecie? https://intymnosc.pl/pl/libido-u-kobiet ... ibido.html
-
Tak. Dokładnie te ( chociaż ja akurat zamawiała z innejdrogerii internetowej). Pamiętaj jednak,że powinnaś brać je regularnie bo jedynie wtedy może być jakiś efekt. Jak będziesz brała je nieregularnie to nie masz się co spodziewać efektów.
-
- Nowy Użytkownik
Co to za zioła te indiańskie ?. Przyznaję że jest ogień po nich. Zastanawiam się czy można kupić oddzielnie i zrobić sobie napar ?