Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Rexetin, Parogen ( PAROKSETYNA )
- tajemnica
- Zarejestrowany Użytkownik
Ooo a jak się czułeś w pierwszych dniach łykania rexetinu? Bo ja dziś wzięłam pierwszą dawkę w dodatku tylko pół tabletki i nie wiem czy moje dziwne, nie ciekawe samopoczucie jest zpowodowane lekiem czy tym że wczoraj prawie całą noc nie spłam. Czuje się jakbym wczoraj z 5 piw wypiła i dwa razy wychodziłam z kolejki bo było mi słabo i nie dobrze, mam nadzieję że dziś zasnę.
„ W swoim życiu przeżyłam wiele, wiele tragedii – większość z których nigdy się nie wydarzyła. "
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
I dobrze że wziełas pół sobie na poczatek. Ale pytasz o rexetin jak rozumiem? Czy hydro? Ja na poczatku źle się czułem. Ale też nieprzespana noc swoje robi, i można się czuc jakby się było po 10 nawet piwach. Złe samopoczucie mineło po jakims czasie. Ale tez nie było to jakoś do niewytrzymania.
- tajemnica
Tak o rexetin pytam
Hydro trochę się boję i tak się męczę. Najpierw sobie myślę że jak o północy dalej nie będę mogła zasnąć to wezmę a potem boję się że będę za długo spała i tak do 2/3 nie śpię a rano to zastanawiam się czy w ogóle spałam.

„ W swoim życiu przeżyłam wiele, wiele tragedii – większość z których nigdy się nie wydarzyła. "
-
Nom rexetin to tak od 2 do 3 tygodni się rozwija. Więc trochę trzeba poczekać i w tym czasie niestety moga być jakieś objawy złego samopoczucia czy coś.
A co do hydro to jak nie spałaś wczoraj cała noc to byś po niej od razu zasneła
A co do hydro to jak nie spałaś wczoraj cała noc to byś po niej od razu zasneła

- tajemnica
Właśnie połknęłam bo coś czuję że dziś była by powtórka z rozrywki, czuję jakiś niepokój i to bez żadnego powodu. Mam nadzieję że zaraz się ztąd zwinę 

-
Maja,to normalne,że będziesz sie gorzej czuła
Tak może być nawet do 3 tyg.Dlatego Cię prosiłam żebyś nie czytała opini innych o tym leku,bo tylko się niepotrzebnie nakręcisz
Pamiętasz jak pisałam jak ja się czuję.Teraz biore już prawie 2 tyg i jest lepiej.Tylko zostały zawroty głowy.

Sztuką jest w poznawaniu człowieka, przez pryzmat ciała poznać jego duszę.
- tajemnica
Aaa no pamiętam, no zobaczymy gozej pewnie będzie jak zwiększę dawkę ale jestem nastawiona pozytywnie i nie czytam głupot 

-
Dobrzeze nie czytasz,bo ja jak się naczytałam to myślałam,że umrę po pierwszej tabletce
Dobrze,że halfix mnie wspierał i opierniczał
Nudności to jest najczęstszy skutek uboczny i niedługo przejdzie.Jak będziesz zwiększać tak jak Ci lekarz kazał to będzie dobrze i nie powinnaś tego jakoś odczuwać 

-
Przejdzie
I będziesz się czuła super 

-
- Gość
Lek o roboczej nazwie paroxetyna kryje sie pod wieloma nazwami , jedna z nich jest seroxat... co moge powiedziec o tym leku , zaczynalem go na wielkanoc ... od dawki 20mg ... po 3 miesiacach bylem bliski odstawieniu , nie czulem zadnych rezultatow ( mam ataki leku panicznego ) lekarz rodzinny zdecydowal w porozumieniu ze mna ze wskakujemy na 30mg (niestety w Polsce niedostepna dawka w jednej tabletce) na dzien dzisiejszy czuje sie o niebo lepiej (dawka jaka sie stosuje przy ataku panicznym to normalnie max 40mg) nie moge powiedziec aby byly jakies uboty , no moze troszke mdlosci , nie zaklucalo mi to snu ani funkcjonowania , moze dlatego ze wczesniej bralem citalopram 20mg ... jak dlamnie lek rewelacyjny
niestety nie tani opakowanie 20 mg do dzielenia na ew 30 to w Polsce ok 60zl . czy ktos z was to stosuje?? jak z alkocholem u was??

-
A ile juz bierzesz ten rexetin? Ja przez pierwsze dwa tygodnie mialem ostre objawy ale potem uboczne wszystkie minely. Ale szumy uszne mialem i bez lekow od nerwicy, w nocy sie na nich czlowiek tez najbardziej skupia 

-
- Gość
Witam ,a od 9dni biore seroxat.Lekarz zalecił 2-4 dni po 10 mg i gdy nie będzie poprawy zwiększyć do 20 mg .Narazie biorę cały czas 10 bo chyba jest ok (6 dzień był straszny ,załamanie że to o dupe roztrzaśc itp)ale nadal biore pół tabletki bo boje się ze jak wezmę cała to pojawia sie takie efekty jak w pierwszych 32 dniach ,które miałam wyjęte z życiorysu,tak szokująco masakryczny ból głowy ,ze jak dotąd było to dla mnei niewyobrażalne,pojawiło sie tez uczucie spowolnienia ,że jestem taka jakby zawieszona w gęstym powietrzu i wszytsko co robię to robię bardzo wolno,że bardzo wolno idę ze bardzo wolno mowię itp.Stwierdzoną mam nerwicę natręctw ale jak zaczynam analizować moje zachwania z dzieciństwa i późniejszych czasów to zaczynam sie podejrzewac o cos powazniejszego,czasem nagle wróci do mnei jakieśw psomnienie jakiegos zachowania które potem siedzi mi w głowie i wokól tego myślipt"jestes nienormalna,zawsze bylas tylko nikt nei zauwaqzyl,teraz tos ie wyda itp itd"