Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
JohnnyEDM
- Zarejestrowany Użytkownik
13 marca 2016, o 12:39
Siemka, wczoraj wieczorem spotkało mnie dość ciekawe zjawisko, a mianowicie siedząc nagle mój mięsień tricepsa w prawej ręce zaczął mi jakby pulsować o różnej prędkości raz bardzo szybko raz wolniej, a raz wgł i co jakiś czas to się pojawiało, ale tylko w tym mięśniu. Utrzymywało się to praktycznie od samego wieczora po całą noc. Teraz jak wstałem to mi skubaniec nie podskakiwał?

Czy wiecie może cóż to jest i czy miał ktoś tak z was? Ciekaw jestem czym to mogło być spowodowane bo może to niedobór jakiegoś pierwiastka, choć magnez, wit d biorę, to może wapnia w takim razie?

-
Guett
- Odważny i aktywny forumowicz
13 marca 2016, o 12:56
Nie wiem czym to może być spowodowane, ale ja tak mam dosyć często, tzn łapie mnie skurcz w tricepsie i tak jakby mięsień podskakiwał. Czasami aż mi prostuje rękę w łokciu

i'm tired boss
-
MaciekMacku
- Odważny i aktywny forumowicz
13 marca 2016, o 12:59
Kurde dobrze ze to triceps Ci skakał a nie na przykład biceps.. Podskakiwanie bicepsa i drżenie to nie przelewki..

oczywiście żartuję, to nic poważnego a rzekłbym że norma że czasem coś drga jak np. powieka

w nerwicy jesteś w stanie takim ze skanujesz cialo więc to normalne że to zauważasz a normalnie byś pewnie na to zlał

dystanssss i ignorowanie

-
Nie bój się lęku ...
"Zacząłem mecz o szczęście grać bez żadnych oczekiwań
I nagle się zorientowałem że wygrywam"
-
JohnnyEDM
- Zarejestrowany Użytkownik
13 marca 2016, o 13:05
Nie no ciekaw byłem, możliwe tez, że od przemęczenia czy coś, miałem też bardzo podobnie kiedyś z wargą na dole, że mi drgała ale to przeszło po jakimś czasie. Wydaje mi się właśnie, że to też ze stresu napięcia czy przemęczenia, niedobory pierwiastków niby też w gre mogą wchodzić, może sobie ten wapń kupię bo mi się skończył

. A nocy też się przebudziłem dziś to jeszcze skubaniec triceps mi pulsował i podskakiwał jeszcze jak wariat.