Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pukanie, skrzypienie w uchu
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam, od zawsze mam szumy uszne, ale od trzech dni ciągle mam " pukanie " dudnienie " pulsowanie " jakby puk puk od błony bębenkowej, zauważyłem że jak jem to się bardziej nasila, ale ogólnie jest często, przy jedzeniu się nasila. Miał tak ktoś z was kiedyś? Co to może być? Przy mruganiu też zauważyłem z prawej strony
-
Raczej powinienes najpierw isc do lekarza zeby wykluczyc ze to cos zdrowotnego zanim zaczniesz traktowac jak somatPatro1995 pisze: ↑27 grudnia 2024, o 22:30Witam, od zawsze mam szumy uszne, ale od trzech dni ciągle mam " pukanie " dudnienie " pulsowanie " jakby puk puk od błony bębenkowej, zauważyłem że jak jem to się bardziej nasila, ale ogólnie jest często, przy jedzeniu się nasila. Miał tak ktoś z was kiedyś? Co to może być? Przy mruganiu też zauważyłem z prawej strony
-
Idę, ale dopiero 6 stycznia wizyta;( a mnie to męczymorphifry pisze: ↑27 grudnia 2024, o 23:12Raczej powinienes najpierw isc do lekarza zeby wykluczyc ze to cos zdrowotnego zanim zaczniesz traktowac jak somatPatro1995 pisze: ↑27 grudnia 2024, o 22:30Witam, od zawsze mam szumy uszne, ale od trzech dni ciągle mam " pukanie " dudnienie " pulsowanie " jakby puk puk od błony bębenkowej, zauważyłem że jak jem to się bardziej nasila, ale ogólnie jest często, przy jedzeniu się nasila. Miał tak ktoś z was kiedyś? Co to może być? Przy mruganiu też zauważyłem z prawej strony
-
Witam, słuchajcie byłem u tego laryngologa badania wyszły idealnie na słuchawkach i jakieś inne, wypłukała mi z woskowiny to ucho, ale nic nie pomogło, dalej mi przy mocniejszym mruganiu i w małych pomieszczeniach z prawej strony jakby mruczy, puka, jakby wibruje jak podciągnę kośc policzkowa to tak samo, nie wiem co robić trochę mam doła czy mnie zawiało od zimna czy dać to do kosza nerwicowego, jedyne co mi jeszcze chodzi po głowie to chirurg twarzowo szczękowy że może tam jest przyczyną? Eh i co robić dalej.