Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Psychiatra online
Regulamin forum
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
Uwaga. Dział ten służy opinią użytkowników o swoich psychiatrach, terapeutach. Ktoś może leczyć się u dobrego specjalisty, podzielić się tym z innymi i wielu na tym może skorzystać.
Jednakże "Nowi użykownicy" nie mogą umieszczać tutaj swoich opinii z uwagi na bardzo częste autoreklamy.
Dlatego aby napisać opinię i aby można było kogoś polecać trzeba mieć minimum 10 postów.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Czy znacie jakiegoś dobrego psychiatrę, który robi sesje online i wysyła recepty? najlepiej kobieta
ciężko znaleźć kogoś w internecie a może tutaj już ktoś tak korzystał. Mam kilkadziesiąt km do lekarza i trochę daleko a z tego co widzę, to dużo ma tylko wizyty 30 minutowe.

-
- Administrator
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
-
To już znalazłem ale chodziło mi o kogoś kto korzystał z takich usług i może polecić daną osobę, oni chyba na 1 stronie google się pojawiają od razu a może i pierwszym miejscu.
- lubieplacki13
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja tak PsychMedic średnio polecam, dwa razy byłem na konsultacji u dwóch różnych babek i zero, ZERO zainteresowania tematem. Wizyta miała trwać 50 minut, trwała 25, babka nie przeprowadziła wywiadu, dały hydroksyzyne na 3 dni, jak nie zadziała, to potem CITAL. Nie powiedziała przez ile i za ile przyjść ponownie, żadnego planu leczenia. Dwa razy tak było, poprzednim razem, to nie pamiętam, ale poczułem się tak obszczany przez babę, że wyrzuciłem lek do śmieci. I 200zł za wizytę. Strasznie zautomatyzowana klinika bez zainteresowana pacjentem, tyle co wsadzić lek i elo, jak na tym Ci zależy, to spoko. Ale wytłumaczenia co się z tobą odbywa i co ci naprawde jest - 0.
/przerwa od forum
-
- Administrator
Zaburzona.pl polecała z tego co pamiętam, dlatego podesłałem linka ale głównie wtedy chodziło o receptę. Więc to zależy czego oczekujesz i potrzebujesz. Osobiście nie znam lekarza, który robi on-line spotkanka.
Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
-
Hej, ja miałam sesje on-line z tą Panią:
dr Agnieszka Kamińska – Psychiatra, Psychoterapeuta Warszawa z Psycho pauza Medic
Jestem zadowolona, taka rozsądna Pani. Mi odpowiadało, dlatego że psychiatra zapisuje Ci leki, a tutaj faktycznie Pani tez mnie dokładnie wysłuchała.
Jest niestety drogo i o tą Panią trzeba zapytać telefonicznie czy zgodzi się przez Internet. Mozliwe ze ma dużo pacjentów na żywca. Ja miałam sesje już z 2 lata temu i wtedy można było jeszcze umówic się z nią online.
PS: Poprawiam tego posta, bo automatycznie zmieniło mi linka na inny wulgarny, o co tu chodzi administratorzy?
dr Agnieszka Kamińska – Psychiatra, Psychoterapeuta Warszawa z Psycho pauza Medic
Jestem zadowolona, taka rozsądna Pani. Mi odpowiadało, dlatego że psychiatra zapisuje Ci leki, a tutaj faktycznie Pani tez mnie dokładnie wysłuchała.
Jest niestety drogo i o tą Panią trzeba zapytać telefonicznie czy zgodzi się przez Internet. Mozliwe ze ma dużo pacjentów na żywca. Ja miałam sesje już z 2 lata temu i wtedy można było jeszcze umówic się z nią online.
PS: Poprawiam tego posta, bo automatycznie zmieniło mi linka na inny wulgarny, o co tu chodzi administratorzy?
-
A taniej jest tu, tylko że Pan:
https://edoktor24.pl/nasi-lekarze?szukaj=psychiatra
Masz do wyboru czat, konsultacje przez telefon, 2 pytania i opinie badania.
Z tych lekarzy też korzystałam, więc wszystko działa, ale kiedyś nie było psychiatry, więc z tego psychiatry akurat nie korzystałam.
https://edoktor24.pl/nasi-lekarze?szukaj=psychiatra
Masz do wyboru czat, konsultacje przez telefon, 2 pytania i opinie badania.
Z tych lekarzy też korzystałam, więc wszystko działa, ale kiedyś nie było psychiatry, więc z tego psychiatry akurat nie korzystałam.
-
- Gość
Wczoraj miałam konsultacje online i nie będę pisać na jakiej stronie bo nie jestem zadowolona... Zaraz przed konsultacja nagle przesunęli godzine. Psychiatra i tak się spóźnił a sama rozmowa była krótka. Jedyny plus to szybkość terminów i e-recepty. Chociaż nic mocniejszego niż hydro nie dostałam a dla mnie to jakby dostać placebo
W przumusie ok ale na żywo to na żywo i wizyta jest odpowiednio długa. Polecam upewniać się ile trwa rozmowa...

- Żorżyk
Masakra z tymi psychiatrami
Obszczany przez babę - piękny tekst lubięplacki13
Sama tak się czułam przy tych babach.
Nie mam namiaru na psych. online. Napiszę tylko, że hydroksyzyny absolutnie nie poleca lekarz który mnie przyjął w szpitalu. Dostałam na lęk benzodiazepiny, nie zużyłam, bo nie chcę uczyć organizmu tej milusiej ulgi (pamiętam uczucie , gdy po operacji dostałam pochodną morfiny, to było tak słodkie, nic od razu nie boli, co 15 minut wołałam o nową dawkę
).
Nie wiem, jak to wygląda, ale jeśli płacicie, to powinno być za co, tj. ile minut trwa wywiad, ile ona czasu daje za te PLN.
Potem ortopeda mi tłumaczył, że lekarz nie ma prawa zlekceważyć złej tolerancji leku u pacjenta, zapisywać mu ten lek. Co zrobiła dochtórka? Miała wywalone , przepisała i skróciła wizytę.
Zero etyki.

Obszczany przez babę - piękny tekst lubięplacki13

Nie mam namiaru na psych. online. Napiszę tylko, że hydroksyzyny absolutnie nie poleca lekarz który mnie przyjął w szpitalu. Dostałam na lęk benzodiazepiny, nie zużyłam, bo nie chcę uczyć organizmu tej milusiej ulgi (pamiętam uczucie , gdy po operacji dostałam pochodną morfiny, to było tak słodkie, nic od razu nie boli, co 15 minut wołałam o nową dawkę

Nie wiem, jak to wygląda, ale jeśli płacicie, to powinno być za co, tj. ile minut trwa wywiad, ile ona czasu daje za te PLN.
Tak miałam też w Ośodku Interwencji Kryzysowej . Nie raczyły zapoznać się z kartą pacjenta, miały wywalone na stan zdrowia i brak tolerancji leku .lubieplacki13 pisze: ↑8 stycznia 2020, o 01:33Ja tak PsychMedic średnio polecam, dwa razy byłem na konsultacji u dwóch różnych babek i zero, ZERO zainteresowania tematem. Wizyta miała trwać 50 minut, trwała 25, babka nie przeprowadziła wywiadu, dały hydroksyzyne na 3 dni, jak nie zadziała, to potem CITAL. Nie powiedziała przez ile i za ile przyjść ponownie, żadnego planu leczenia. Dwa razy tak było, poprzednim razem, to nie pamiętam, ale poczułem się tak obszczany przez babę, że wyrzuciłem lek do śmieci. I 200zł za wizytę. Strasznie zautomatyzowana klinika bez zainteresowana pacjentem, tyle co wsadzić lek i elo, jak na tym Ci zależy, to spoko. Ale wytłumaczenia co się z tobą odbywa i co ci naprawde jest - 0.
Potem ortopeda mi tłumaczył, że lekarz nie ma prawa zlekceważyć złej tolerancji leku u pacjenta, zapisywać mu ten lek. Co zrobiła dochtórka? Miała wywalone , przepisała i skróciła wizytę.
Zero etyki.
-
Polecam tą Panią. Przepisała mi cital i pregabalin sandoz + xanax doraźnie. Fajne jest to że daje do siebie numer telefonu i można być z nią w kontakcie sms w razie W.
https://gównianaterapia/dt_portfolios/dr ... -warszawa/
https://gównianaterapia/dt_portfolios/dr ... -warszawa/
-
No ale to polecasz ją bo przepisała ci partię podstawowych leków? Bo jesli tak to wiadomo potem się biorą te dobre opinie nie wiadomo skąd jak się samemu pójdzie. 3 dni temu mi się trafiła taka przyjemnośćinsider pisze: ↑2 marca 2020, o 20:33Polecam tą Panią. Przepisała mi cital i pregabalin sandoz + xanax doraźnie. Fajne jest to że daje do siebie numer telefonu i można być z nią w kontakcie sms w razie W.
https://gównianaterapia.pl/dt_portfolio ... -warszawa/
-
No ale to polecasz ją bo przepisała ci partię podstawowych leków? Bo jesli tak to wiadomo potem się biorą te dobre opinie nie wiadomo skąd jak się samemu pójdzie. 3 dni temu mi się trafiła taka przyjemność
Noo z tego co czytam to o to przecież chodzi osobie która napisała post

A polecam bo Pani jest bardzo empatyczna i wydawała się być bardzo przejęta moją sytuacją, i dała do siebie numer telefonu, nie trzeba wykupywać kolejnej drogiej sesji by o coś dopytać.