Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Przewlekła pokrzywka plus wysyp innych dolegliwosci
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Piszę po długim czasie, bo nie mam już siły... Miniony rok to był dla mnie dramat pod względem chorób i samopoczucia. Zaczęlo sie od covida, potem bóle żołądka, zdiagnozowany hrlicobacter i przewlekłe zapalenie żołądka, potem wysiadł kręgoslup, codzienny ból lędźwi, doszedł ból kolana i ramienia, a w buzi zrobiły mi sie nadziąślaki... a teraz na domiar wszystkiego mam okropne nasilenie pokrzywki. Borykam się z nią od kilku lat i myslałam, że to od alergii na kurz (przez ciąże zaniedbałam temat, a teraz chcialam sie odczulać), ale dziś naczytałam sie, że to może być sto innych chorób od hcv, przez rzs, pasożyty po raka. Jutro mam alergologa, ale jestem już wykończona, tym
tym bardziej, że co chwilr dochodzą nowe objawy... Nie ukrywam, że nerwica też nasiliła mi się w ostatnim czasie. Napiszcie coś...
-
- Nowy Użytkownik
No akurat pokrzywkę mam mega,od lat i czasem nagłe swędzenie w różnych częściach ciała. Więc możesz być spokojna. To żaden rak . Tez wyszukiwałam sobie różne tego powody. Uwierz mi że nerwica ma milion twarzy i drugie tyle objawów.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Alergolog powiedziała, że nerwica nie jest powodem. Może nasilać swędzenie, ale nie jest przyczyną. Zresztą moja nerwica teraz a kilka lat temu to niebo a ziemia. Teraz uważam, że dość dobrze nad nią panuję. Będę się badać na choroby z autoagresji. I tu też właśnie objawem często są zaburzenia nerwicowo-depresyjne, więc może to jest jakiś trop. Dziękuję za wsparcie