Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Lęk przed podrozowaniem

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Julianka80
Zarejestrowany Użytkownik

27 kwietnia 2019, o 23:17

Witam
Nie moge sobie poradzic z lękiem przed podrozowaniem i przemieszczaniem sie daleko...ciagle mi sie wydaje ze bedzie mnie brzuch bolal albo dostane napadow lęku i inne somaty
Jestem na kolejnej terapii ale mimo tego nie doszlam do przyczyny tego
Ogladam w necie wczasy pod palmami i marze o nich, a jakbym chciala jechac to od razu nerwa dostaje i stres samiast sie cieszyc...
HELP
Angel_1896
Zarejestrowany Użytkownik

29 kwietnia 2019, o 01:39

Hej. Ja jeśli chodzi o podróżowanie po Polsce to zawsze mam jakieś obawy, ale mimo wszystko zawsze uda się gdzieś wyjechać i daję radę. Za to boję się podróżować za granicę, czy to daleko czy blisko, czy samochodem, samolotem czy czymkolwiek. Nie odważę się chyba nigdy. Patrzę na tych wszystkich ludzi w social mediach i zazdroszczę im tych ciepłych krajów gdy u nas np zima. Ale mam zbyt duży lęk by wyjechać za granicę.
ODPOWIEDZ