Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Problemy z sercem?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej na imię mi Agata i znalazłam forum jakiś czas temu przeglądając internet i ciesze się bo jest tu dużo materiałów, które mogą pomóc w nerwicy ale no właśnie nerwicy
nie mogę w nią uwierzyć jak chyba wielu tutaj. Mam problem z sercem a dokładnie odczuwam trzepotanie serca. Utrzymuje mi się to już drugi miesiąc i nie do końca wiem jak to mogę inaczej opisać niż trzepotanie albo bulgotanie, w sumie i to i to. Na początku miałam też puls bardzo wysoki bo nawet 160, ale obniżają mi to leki blokujące. Mam wykonane wszystkie badania serca i niby jest zdrowe, ale co z tego jak telepie się w środku a ja razem z tym uczuciem. Momentami też czuję pulsowanie jakby w samym sercu i bóle w klatce piersiowej. W internecie niestety opinie na ten temat nie są jednoznaczne co nie pomaga mi uwierzyć, że to nerwicowe bo objawy są ze mną nawet gdy odwrócę uwagę. Gdzie mogę z tym jeszcze iść?

- malgos
- Odburzony i pomocny użytkownik
Miliony razy
Jeśli badania masz dobre to uwierz, ze to może być nerwicowe bo takie coś nie pojawia się znikąd a trzepotanie serca i duszności przy tym bo ja miałam duszności też do tego to codzienność wielu zaburzeńców.

- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Na terapię
ale diagnoze masz? Nerwica się od tego zaczęła czy jak?

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
- Ruda1990
Hej Agata! Mam dokładnie te same problemy, od początku marca. Też mam przebadane serce i też mam diagnozę zaburzeń lękowych. Mam skurcze serca, telepanie serca, bulgotanie, uczucie ciężkości na sercu, bąbelków wokół niego. Nie wiem czy Ci to pomoże ale jest nas wiecej:-)
-
Mnie trzepotało jak się nerwica pojawia plus kaszlałem wtedy, nie to, że miałem kaszel tylko w tym momencie muszę zakasłać. Miałem też tak jakby ktoś nagle młotkiem uderzył mnie w klatkę i nie mogę złapać tchu, dopiero po chwili się odblokowywało. Serce oczywiście zdrowe. A co to za leki blokujące? Masz na myśli ten concor cały?
-
Dziękuję za odpowiedzi, mam diagnozę nerwicy ale niestety ból był tak silny już dwa razy, że wylądowałam na izbie przyjęć. Odesłano mnie do domu po ekg i zalecono betabloker ale poza nerwica lekarz powiedział, że nic nie widzi. Było nawet lepiej kilka dni ale dziś rano nagle to samo, bulgotanie w sercu i jakby ktoś włączył elektryczna szczoteczkę do zębów. Do tej pory mi źle od tego. Nie wierzę w nerwice przy takich objawach, nie wiem jak wy to akceptujecie i co ma mi dać terapia jak to przeszywa całe ciało