Piszę tutaj ponieważ nie wiem gdzie zacząć poszukiwać porady, jeśli post narusza zasady forum proszę admina o usunięcie go.
Jestem tatą niespełna 3 letniego chłopca, postanowilem napisać na forum ponieważ powoli z żoną tracimy cierpliwość. Otóż synek od pierwszego dnia życia miał problem ze snem, budził się po kilka razy w nocy, późno zasypiał ale od jakiegoś miesiąca mamy wrazenie że zmienił się o 180stopni. Codziennie usypiam go 2 godziny. Nie może tego zrobić nikt inny tylko tata, żona jest w 9mcu ciązy i jak słyszy że idzie spać z mamą to wpada w szał. Jak juz idzie spać ze mną ma 100 wymówek, a to siku, a to kupa, mleko je po 3 razy. Nie pomaga ani tulenie, ani opowiadanie bajek, rozmowa czy też krzyk nic nie dają. Od zawsze był grzeczny, jednak ostatnio Pani w żłobku zwróciła uwagę że stał się złośliwy, to albo popchnie kolezanke czy kolege, potrafi też celowo rozwalić to co ktoś zbudował sobie z klocków. Rozmowa pomaga, ale czasem sam mówi nie wiem czy specjanie czy nie że będzie bił dzieci

Za wszelkie informacje i sugestie będę wdzięczny.
Pozdrawiam,
Piotr.