Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Problem z osiągnięciem orgazmu

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
wikozelka
Nowy Użytkownik

8 sierpnia 2024, o 10:26

Witam. Mam ogromny problem jak juz wspomnialam w temiacie. Otoz wspolzyje od 8 lat, mam 5 letnie dziecko, narzeczonego i teoretycznie wszystko jest w porzadku. Problem polega na tym, ze z partnerem orgazm mialam dwa razy w zyciu. I to po duuuuzo dluzszym czasie niz on. Nie potrafie inaczej. Do konca moge sie tylko doprowadzic przy uzyciu wody pod prysznicem polewajac TO miejsce :( Narzeczonego zaczyna irytowac fakt ze nie moze mnie zaspokoic. Prosze o jakakolwiek pomoc...
Awatar użytkownika
Plathon
Zarejestrowany Użytkownik

9 sierpnia 2024, o 00:12

Klasyczny obraz utrwalonej stymulacji seksualnej. Jak długo zaspokajałaś się w ten sposób? ;)
Danisla

13 sierpnia 2024, o 09:48

Widocznie zapewnia nieodpowiednią stymulację.Polecam kupić sobie wibrator. Niech narzeczony stymuluje Cię tam przed stosunkiem i w trakcie.
Proponuję jeszcze zadbać o dobrą atmosferę w czasie stosunku. Czy jesteś odpowiednio podniecona? Czy aby się nie spinasz? Czy zastanawialiście się nad afrodyzjakami? Dobre działanie ma na przykład hiszpańska mucha ( w Polsce sex elixir).
Tobone
Nowy Użytkownik

19 sierpnia 2024, o 11:32

Dobre są takie gadżęty erotyczne:wibratorwspomniany sex elixirmożecie sobie kupić jakąś grę erotyczną ( jak rozkosz)ewentualnie libi spray ( psikasz tam na dole i masz większe odczucia).Czy zastanawiałaś się również nad wizytą u seksuologa?
wikozelka
Nowy Użytkownik

21 sierpnia 2024, o 15:22

Zastanawiałam się :) może najpierw spróbuje z jakimiś gadżetami. Jeśli to nie pomoże to udam się do specjalisty, może to coś da
zelie

22 sierpnia 2024, o 09:16

Czy piszecie tutaj o tym może?
intymnosc.pl/pl/afrodyzjaki/746-3op-sex-elixir-spanish-fly-45ml-1op-gratis.html

Bo sama się nad tym jakiś czas temu zastanawiałam. Niekoniecznie dlatego,że nie chce nam się uprawiać seksu czy rutyna ale po prostu uwielbiamy próbować rózne nowe rzeczy. A z hiszpańską muchą jeszcze styczności nie mielismy ( widzialam,że sporo przejawia się tekstów o niej w sieci tak wieć możę rzeczywiście warto jest sobie sprobować...).
Tobone
Nowy Użytkownik

22 sierpnia 2024, o 11:43

Tak, zgadza się. Dokładnie ten środek mam na myśli.
kasiamaja
Nowy Użytkownik

14 listopada 2024, o 15:19

Problem dochodzenia tylko przez masturbację może być złożony. Mój chłopak też nie lubi długo pieścić mojej łechtaczki bo twierdzi że ma później problemy z erekcją. Lubi szybko wskoczyć do środka i wtedy też może długo w innym przypadku ja muszę mu pieścić ręką czasami jak za mocno to jego to boli a ja nie mogę się skupić. Niestety ja czuje dyskomfort gdy nie jestem odpowiednio pobudzona najpierw przez masaż sutków później łechtaczki. Mamy z tym ciągle problem. Jednak znalazłam rozwiązanie w postaci specjalnych tabletek które nazywają się Feminam Libido to sa jakieś zioła z ameryki południowej bez chemii jakiejś. Biorę przed seksem 2 -3 sztuki około godziny i bardzo pomagają w uzyskaniu odpowiedniej wilgotności bez stymulacji nawet chyba mam po nich orgazm gdy chłopak odpowiednio długo wytrzyma. Ogólnie seks po nich jest o wiele lepszy mimo że jednak nie jest to rozwiązanie problemu na dłuższy czas.
andrzejkudej
Nowy Użytkownik

22 listopada 2024, o 16:53

dobre są te małe tableteczki :cm żona zachwycona
flirciara33
Nowy Użytkownik

5 grudnia 2024, o 15:49

ja w kółko słyszę od męża, że wszystko ze mną w porządku, że dla niego jestem piękna. A ja i tak mu nie wierzę. W głowie siedzi mi jakaś dziwna blokada, której nie mogę przeskoczyć, jak mogę mu uwierzyć, skoro sama czuję się tak kiepsko ?. Myślę, że to przez to, że jako kobiety mamy na sobie taką presję – mamy być świetnymi matkami, żonami, pracownikami, a jeszcze wyglądać jak z okładki.
ODPOWIEDZ