Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
pramolan
-
- Zarejestrowany Użytkownik
cześć, czy ktoś brał ? komuś pomógł? mam przepisany po tym jak ssri mnie wykańczały ubokami...
-
Ja brałam jako dodatek do ssri jak wchodzilam na wyższe dawki i mi pomógł ale brałam go tylko do momentu rozkręcenia ssri czyli jakieś 8 tygodni.maggie2223 pisze: ↑15 września 2022, o 16:37cześć, czy ktoś brał ? komuś pomógł? mam przepisany po tym jak ssri mnie wykańczały ubokami...
-
Az 8 tyg czekałaś aż ssri zacznie działać? Ja właśnie biorę i od 2 tyg jestem na pełnej dawcę i już liczyłam na cud..Zumba pisze: ↑15 września 2022, o 17:58Ja brałam jako dodatek do ssri jak wchodzilam na wyższe dawki i mi pomógł ale brałam go tylko do momentu rozkręcenia ssri czyli jakieś 8 tygodni.maggie2223 pisze: ↑15 września 2022, o 16:37cześć, czy ktoś brał ? komuś pomógł? mam przepisany po tym jak ssri mnie wykańczały ubokami...
-
nerwowamana pisze: ↑15 września 2022, o 20:40Az 8 tyg czekałaś aż ssri zacznie działać? Ja właśnie biorę i od 2 tyg jestem na pełnej dawcę i już liczyłam na cud..Zumba pisze: ↑15 września 2022, o 17:58Ja brałam jako dodatek do ssri jak wchodzilam na wyższe dawki i mi pomógł ale brałam go tylko do momentu rozkręcenia ssri czyli jakieś 8 tygodni.maggie2223 pisze: ↑15 września 2022, o 16:37cześć, czy ktoś brał ? komuś pomógł? mam przepisany po tym jak ssri mnie wykańczały ubokami...
U mnie niestety tak tobwygladalo, lekarz wtedy pamiętam mówił że czasem nawet 3 miesiące aż w pełni zacznie działać. Ale efekty jakieś tam były już po 3 tygodniach... na mnie leki działały bardzo dobrze jak się już rozkrecily przez bardzo długi czas ale jestem też dobrym przykładem tego że same leki z tego Cię nie uratują tak na stałe.
-
Zumba pisze: ↑15 września 2022, o 17:58Ja brałam jako dodatek do ssri jak wchodzilam na wyższe dawki i mi pomógł ale brałam go tylko do momentu rozkręcenia ssri czyli jakieś 8 tygodni.maggie2223 pisze: ↑15 września 2022, o 16:37cześć, czy ktoś brał ? komuś pomógł? mam przepisany po tym jak ssri mnie wykańczały ubokami...
Dziękuje bardzo za odp. A jak na ciebie działał ten pramolan ? Tak jak taka mocniejsza waleriana czy niwelował lęk w głowie ?
-
Na początku wchodzenia na antydepresanty mój stan się wręcz pogorszył pamiętam że czułam takie totalne napięcie i jakby mnie miało rozsadzic od tego...wtedy lekarz dołożył pramolan i to się wyciszyło.maggie2223 pisze: ↑16 września 2022, o 13:52Zumba pisze: ↑15 września 2022, o 17:58Ja brałam jako dodatek do ssri jak wchodzilam na wyższe dawki i mi pomógł ale brałam go tylko do momentu rozkręcenia ssri czyli jakieś 8 tygodni.maggie2223 pisze: ↑15 września 2022, o 16:37cześć, czy ktoś brał ? komuś pomógł? mam przepisany po tym jak ssri mnie wykańczały ubokami...
Dziękuje bardzo za odp. A jak na ciebie działał ten pramolan ? Tak jak taka mocniejsza waleriana czy niwelował lęk w głowie ?
-
Mi nie pomógł. Lepiej się po nim tylko zasypiało.
-
Zumba pisze: ↑16 września 2022, o 23:33Na początku wchodzenia na antydepresanty mój stan się wręcz pogorszył pamiętam że czułam takie totalne napięcie i jakby mnie miało rozsadzic od tego...wtedy lekarz dołożył pramolan i to się wyciszyło.maggie2223 pisze: ↑16 września 2022, o 13:52
No właśnie to ja tak mam po pramolanie... biore tab na noc, śpię super ale od rana takie napięcie zwiększone...i wiem że to od pramolanu. Może powinnam sie uzbroić w cierpliwość , chociaz wszyscy mówią ze on działa od razu

-
Kurczę jestem 3 dzień na pramolanie malutkiej dawce i się zaczyna - napiecie , ból żołądka itp … nie wiem czy warto cierpieć dwa tyg jak wszyscy mówią ze tego typu lek działa od razu … i nawet można doraźnie brać . Doraźnie to mogłabym nim sobie zwiększać napiecie