Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Potęga podświadomości
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć przyjaciele! Szukam literatury, co by się wspomóc. Trafilam na opinie "Potęga podświadomości", ale przeczytałam, że nie jest to pozycja dla zaburzonych. Jak to ja, mokro w gaciach. Czy jeśli ja mam myśli, że mogę kogoś skrzywdzić i skoro wiem skąd się one biorą, ale jednak się ich boję, to czy to znaczy, ze podświadomość może do tego doprowadzić? A przy okazji, ktoś czytał może "Szczęśliwy mozg"?
-
Coooooooooo? Schemat jest dosyć prosty......mysl plus lęk to jest nerwica. Widzę, że jesteś tu trochę......nie ma sensu wkółko się upewniać, że nic nikomu nie zrobisz......nie zrobisz i tyle w temacie. Czytaj posty a będziesz miała jasność. Ciągle się upewniajac stoisz w miejscu
Nigdy nie pozbędziemy się tego o czym nie mówimy.
Just because it burns, doesn't mean you're gonna die
Just because it burns, doesn't mean you're gonna die

- SasankaLesna
- Odważny i aktywny forumowicz
hehe, książka potęga podświadomości to typowy amerykański podręcznik. To trochę myślenie magiczne. Z cyklu - jak zarobić milion nie wychodząc z domu
. poważnie, więcej pożytku będzie z "W pułapce umysłu".

Czasami lepiej użyć miotacza ognia niż narzekać na ciemność. [T. Pratchett]
- lubieplacki13
- Dyżurny na forum Odważny VIP
- SasankaLesna
ja odradzam zdecydowanie
Ale nie będę się rozpisywać dlaczego.

- Maciej Bizoń
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Zostaw ta Książkę w spokoju ...jak chcesz coś podobnego To na yt jest Audiobook pod tyt " Potega Teraźniejszości "....to jest lepsze i czytać nie trzeba
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." -
- ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
I nie, nie żartuję." -

https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
- lubieplacki13
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Nie polecam kupować głównie dlatego, że ta książka ogólnie sugeruje to, że podświadomość ma nam coś do powiedzenia. Więc jak masz OCD to pies pogrzebany
Do zaburzenia to ma się nijak.

/przerwa od forum
- SasankaLesna
ja lubie "W pułapce umysłu" 

-
To chodzi o ksiażke w potędze myśli - smith spencer? Bo w pulapce umyslu nie znajduje mi takiej ksiazki