Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pomoc w odzyskaniu relacji
-
- Nowy Użytkownik
Witam, nazywam się Piotr, lat 19, mieszkam we Wrocławiu. Szukam kogoś, kto mógłby mi pomóc w odzyskaniu relacji z dziewczyną... Jestem w ciężkiej depresji, byłem w przeszłości jako dziecko prześladowany i gdy w końcu wśród rówieśników znalazłem przysłowiową bratnią duszę (dziewczynę inteligentną, piękną, spokojną, empatyczną, z identycznymi niestandardowymi zainteresowaniami etc.) - ona w pewnym momencie najwyraźniej uległa czyjejś manipulacji i ode mnie odeszła, stając się jednym z tych ''typowych'' rozpustnych nastolatków. Próbowałem wszystkich sposobów, by ją odzyskać, ale na darmo. Jeżeli jest ktoś w podobnej sytuacji, ktoś kto mógłby mi coś w tej sprawie doradzić, ktoś znający się na ''graniu emocjami'' to prosiłbym o skontaktowanie się ze mną poprzez prywatną wiadomość. Dokładny opis jak wygląda moja sytuacja podam na priv. Jestem gotów nawet zapłacić jeżeli będzie taka potrzeba.
-
- Nowy Użytkownik
Cześć Piotr. Kiedyś byłem w dokładnie takiej samej sytuacji.
Z perspektywy moich 50 lat mogę poradzić Ci to czego ja się w przeciągu życia nauczyłem. Kobiety myśląc o stałym związku raczej szukają mężczyzn silnych psychicznie i o o jasno wykształconym charakterze. Jest tak dlatego że kobieta instynktownie szuka partnera który będzie w w stanie dać jej wsparcie w wychowaniu potomstwa oraz obronić i wyżywić rodzinę. To instynkt zaprogramowany w mózgu kobiety jeszcze w czasach kiedy ludzie mieszkali w jaskiniach. Z tego faktu wynika pewna prawidłowość, mianowicie jeżeli będziesz pokazywał się jako osoba z problemami która od kobiety oczekuje pomocy w ich rozwiązywaniu to co najwyżej raz czy dwa uda Cię się namówić ją na seks z litości. Ale na pewno nie na stały związek. Dużo lepsze wrażenie zrobisz pokazując że owszem masz depresję bo na nią zachorowałeś nie ze swojej winy ale walczysz i starasz się ją pokonać.
Jeżeli zaś chodzi o "granie emocjami" i manipulacje ludźmi to z bardzo trudno jest zmanipulować kobietę bo kobiety w manipulacji są o wiele lepsze od nas facetów. Powiedział bym nawet że przeciętny facet jest w stanie zmanipulować kobietę tylko wtedy jeżeli ona chce być zmanipulowana. Pamiętaj że najgorszą rzeczą jaką możesz zrobić jest szantaż emocjonalny czyli dawanie do zrozumienia że albo dziewczyna z tobą będzie albo pogorszy Ci się depresja. Wierz mi że w ten sposób jedynie pogorszysz sprawę. Wiem z własnego doświadczenia. Jeżeli będziesz próbował nią manipulować to w końcu Cię znienawidzi.
Piszesz że dziewczyna która poznałeś była "inteligentna, piękną, spokojna, empatyczna, z identycznymi niestandardowymi zainteresowaniami etc." a potem stała się zwyczajna. Cóż właśnie odkryłeś że każda kobieta ma wersję demo i wersję standard. Jak pisałem wcześniej kobiety są o niebo lepsze w manipulacji niż my, dlatego twoja koleżanka zwróciła na Ciebie uwagę i postanowiła lepiej Cię poznać. Błyskawicznie oceniła jak się powinna zachowywać żebyś się w niej zakochał i taka była. To jest właśnie wersja demo. Kiedy już dostała to czego chciała powróciła do wersji standard.
Dobra wiadomość jest taka że skoro jedna dziewczyna zwróciła na Ciebie uwagę i postanowiła Cię zdobyć to najwyraźniej jest w Tobie coś co przyciąga kobiety. Spróbuj ustalić co to takiego i rozwijaj tę cechę. Wtedy kobiety same do Ciebie przyjdą.
Z perspektywy moich 50 lat mogę poradzić Ci to czego ja się w przeciągu życia nauczyłem. Kobiety myśląc o stałym związku raczej szukają mężczyzn silnych psychicznie i o o jasno wykształconym charakterze. Jest tak dlatego że kobieta instynktownie szuka partnera który będzie w w stanie dać jej wsparcie w wychowaniu potomstwa oraz obronić i wyżywić rodzinę. To instynkt zaprogramowany w mózgu kobiety jeszcze w czasach kiedy ludzie mieszkali w jaskiniach. Z tego faktu wynika pewna prawidłowość, mianowicie jeżeli będziesz pokazywał się jako osoba z problemami która od kobiety oczekuje pomocy w ich rozwiązywaniu to co najwyżej raz czy dwa uda Cię się namówić ją na seks z litości. Ale na pewno nie na stały związek. Dużo lepsze wrażenie zrobisz pokazując że owszem masz depresję bo na nią zachorowałeś nie ze swojej winy ale walczysz i starasz się ją pokonać.
Jeżeli zaś chodzi o "granie emocjami" i manipulacje ludźmi to z bardzo trudno jest zmanipulować kobietę bo kobiety w manipulacji są o wiele lepsze od nas facetów. Powiedział bym nawet że przeciętny facet jest w stanie zmanipulować kobietę tylko wtedy jeżeli ona chce być zmanipulowana. Pamiętaj że najgorszą rzeczą jaką możesz zrobić jest szantaż emocjonalny czyli dawanie do zrozumienia że albo dziewczyna z tobą będzie albo pogorszy Ci się depresja. Wierz mi że w ten sposób jedynie pogorszysz sprawę. Wiem z własnego doświadczenia. Jeżeli będziesz próbował nią manipulować to w końcu Cię znienawidzi.
Piszesz że dziewczyna która poznałeś była "inteligentna, piękną, spokojna, empatyczna, z identycznymi niestandardowymi zainteresowaniami etc." a potem stała się zwyczajna. Cóż właśnie odkryłeś że każda kobieta ma wersję demo i wersję standard. Jak pisałem wcześniej kobiety są o niebo lepsze w manipulacji niż my, dlatego twoja koleżanka zwróciła na Ciebie uwagę i postanowiła lepiej Cię poznać. Błyskawicznie oceniła jak się powinna zachowywać żebyś się w niej zakochał i taka była. To jest właśnie wersja demo. Kiedy już dostała to czego chciała powróciła do wersji standard.
Dobra wiadomość jest taka że skoro jedna dziewczyna zwróciła na Ciebie uwagę i postanowiła Cię zdobyć to najwyraźniej jest w Tobie coś co przyciąga kobiety. Spróbuj ustalić co to takiego i rozwijaj tę cechę. Wtedy kobiety same do Ciebie przyjdą.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Życzę Ci abyś emanował taką miłością i żebyś też ją otrzymywał : "Miłość jest cierpliwa, miłość jest dobrotliwa, nie zazdrości, miłość nie jest chełpliwa, nie nadyma się, (5) nie postępuje nieprzystojnie, nie szuka swego, nie unosi się, nie myśli nic złego, (6) nie raduje się z niesprawiedliwości, ale się raduje z prawdy; (7) wszystko zakrywa, wszystkiemu wierzy, wszystkiego się spodziewa, wszystko znosi. (8) Miłość nigdy nie ustaje"xDarkRazoR pisze: ↑16 kwietnia 2024, o 02:55Witam, nazywam się Piotr, lat 19, mieszkam we Wrocławiu. Szukam kogoś, kto mógłby mi pomóc w odzyskaniu relacji z dziewczyną...
Pozdrawiam i wszystkiego co prawdziwie dobre
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej, napisz prywatnie, wiem przez co przechodzisz.xDarkRazoR pisze: ↑16 kwietnia 2024, o 02:55Witam, nazywam się Piotr, lat 19, mieszkam we Wrocławiu. Szukam kogoś, kto mógłby mi pomóc w odzyskaniu relacji z dziewczyną... Jestem w ciężkiej depresji, byłem w przeszłości jako dziecko prześladowany i gdy w końcu wśród rówieśników znalazłem przysłowiową bratnią duszę (dziewczynę inteligentną, piękną, spokojną, empatyczną, z identycznymi niestandardowymi zainteresowaniami etc.) - ona w pewnym momencie najwyraźniej uległa czyjejś manipulacji i ode mnie odeszła, stając się jednym z tych ''typowych'' rozpustnych nastolatków. Próbowałem wszystkich sposobów, by ją odzyskać, ale na darmo. Jeżeli jest ktoś w podobnej sytuacji, ktoś kto mógłby mi coś w tej sprawie doradzić, ktoś znający się na ''graniu emocjami'' to prosiłbym o skontaktowanie się ze mną poprzez prywatną wiadomość. Dokładny opis jak wygląda moja sytuacja podam na priv. Jestem gotów nawet zapłacić jeżeli będzie taka potrzeba.