Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pomóżcie proszę!
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Jak dobrze, że istnieje to forum. Jestem tu pierwszy raz i nie wiem, czy umieszczam ten temat w odpowiednim miejscu - jeśli nie to bardzo przepraszam. Zmagam się z nerwicą lekową i objawy wymienione przez Victora w tym miejscu: nerwica-lekowa-objawy-t3405.html dotyczą mnie w 100%. Mam jednak pytanie - otóż mam zaburzenia smaku - w zasadzie odczuwam cały czas (nawet wtedy, gdy nie jem) gorzki smak. I oczywiście strasznie boję się, że to omamy smakowe i wkręcam sobie (albo i nie), że mam schizofrenię. Czy ktoś z Was miał zaburzenia smaku (odczuwanie cały czas jakiegoś smaku) w nerwicy? Będę Wam bardzo wdzięczna za odpowiedź.
- Mortycja
- Zarejestrowany Użytkownik
Witaj Jola:)
Na początku spokojnie.... nerwica lekowa ma przeróżne objawy , najważniejsze że nie zagrazające życiu bezposrednio , także głeboki oddech ! i już lepiejjjjj:) Schizofrenia z tego co sie orientuje to zupełnie inna sprawa, także nie masz się czego obawiać skoro odczuwasz tylko omam smakowy , ja też jestem tutaj nowa, zapoznaj się z tematami, odszukaj również metody doraźne jak radzić sobie podczas ataku lęku
I przede wszystkim nie lękaj się na zapas 
Na początku spokojnie.... nerwica lekowa ma przeróżne objawy , najważniejsze że nie zagrazające życiu bezposrednio , także głeboki oddech ! i już lepiejjjjj:) Schizofrenia z tego co sie orientuje to zupełnie inna sprawa, także nie masz się czego obawiać skoro odczuwasz tylko omam smakowy , ja też jestem tutaj nowa, zapoznaj się z tematami, odszukaj również metody doraźne jak radzić sobie podczas ataku lęku

-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Tak zaburzenia smaku mialem i ja, czulem jakby inny smak np chipsow albo bulki przez pewien czas.
-
- Administrator
No pewnie ze sie uspokoisz po badaniach ale tylko na troche
bo badania to jedno a jeszcze potem sa watlpiwosci i kombinowanie nerwicowca
i wtedy wlasnie pamietaj o tym zeby nie dawac sie zaganiac w kozi rog przez wąty i lęk i obawy.

Patrz, Żyj i Rozmyślaj w taki sposób... aby móc tworzyć własne "cytaty".
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
Historia moich zaburzeń lękowych i odburzania
Moje stany derealizacji i depersonalizacji i odburzanie
Przykro mi jeżeli na odpowiedź na PW czekasz bardzo długo, niestety ze mną tak może z różnych powodów być :)
- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Oczywiście to nic złego ale może to być związane z refluksem na tle nerwicowym
tzw nerwica żołądka.