Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Podkrążone oczy senność zmęczenie

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Patro1995
Zarejestrowany Użytkownik

30 kwietnia 2022, o 20:27

Witam, ma ktoś z was uczucie takiego czegoś na oczach, jakby ciągle były zaspane podkrążone, jakbyś dalej uczestniczył w śnie? Mam takie zaspane oczy ciągle jestem ciągle zmęczony xD nawet jak wyspie się jak człowiek dobre 9 h to czuję się jakbym nie spał w ogóle xD od tygodnia mam ten objaw, wcześniej nigdy mnie to tak nie dotykało, pozdrawiam i dzięki za pomoc i wymianę informacji, dużo mi to da.
Darq30

30 kwietnia 2022, o 21:57

Mam tak samo. Masz dużo stresu ?
Patro1995

1 maja 2022, o 08:53

Darq30 pisze:
30 kwietnia 2022, o 21:57
Mam tak samo. Masz dużo stresu ?
Miałem niedawno wesele i parę innych spraw które mnie mocno stresowały, teraz nie mam chyba że to tak wybuchło po czasie, trudno to opisać ale czuję się jak we śnie oczy zaspane cały czas ile bym nie spał, podkrążone, cały taki słaby i niedobity, najbardziej to czuję to wszystko na oczach pierwszy raz takie coś i już piąty dzień trzyma xd ileż można
marksus

1 maja 2022, o 19:36

Patro1995 pisze:
Witam, ma ktoś z was uczucie takiego czegoś na oczach, jakby ciągle były zaspane podkrążone, jakbyś dalej uczestniczył w śnie? Mam takie zaspane oczy ciągle jestem ciągle zmęczony xD nawet jak wyspie się jak człowiek dobre 9 h to czuję się jakbym nie spał w ogóle xD od tygodnia mam ten objaw, wcześniej nigdy mnie to tak nie dotykało, pozdrawiam i dzięki za pomoc i wymianę informacji, dużo mi to da.
Mi to przechodzi od kiedy zacząłem suplementować magnez i witaminy z gupy B szczególnie witaminę B12 połączoną z kwasem foliowym. Różnicę odczułem już po tygodniu. Nie dość że zaburzenia lękowe spadły na sile to zacząłem normalnie się wysypiać czego wcześniej mi się nie udawało bo mam taka zwalona pracę że muszę być na 5 w pracy a kończę o 15 do 17.
Nie mówię o czasu na dojazd do niej...i weź tu się człowieku wyśpij ze swoimi zaburzeniami lękowymi. Jednak po suplementacji o dziwo znacznie lepiej śpię i nawet 6 godzin snu powoduje u mnie że jestem w miarę wyspany czego wcześniej nie dane było mi zaznać. No chyba że w pracy sobie drzemkę uciąłem w socjalnym... :hehe: Zresztą nie tylko ja...kierownik i prezes już się nawet nie odzywają na ten temat :DD
Patro1995

2 maja 2022, o 14:11

marksus pisze:
1 maja 2022, o 19:36
Patro1995 pisze:
Mi to przechodzi od kiedy zacząłem suplementować magnez i witaminy z gupy B szczególnie witaminę B12 połączoną z kwasem foliowym. Różnicę odczułem już po tygodniu. Nie dość że zaburzenia lękowe spadły na sile to zacząłem normalnie się wysypiać czego wcześniej mi się nie udawało bo mam taka zwalona pracę że muszę być na 5 w pracy a kończę o 15 do 17.
Nie mówię o czasu na dojazd do niej...i weź tu się człowieku wyśpij ze swoimi zaburzeniami lękowymi. Jednak po suplementacji o dziwo znacznie lepiej śpię i nawet 6 godzin snu powoduje u mnie że jestem w miarę wyspany czego wcześniej nie dane było mi zaznać. No chyba że w pracy sobie drzemkę uciąłem w socjalnym... :hehe: Zresztą nie tylko ja...kierownik i prezes już się nawet nie odzywają na ten temat :DD
E to ja śpię i 9 h i się wysypiam ale i tak mam podkrążone oczy i zaspane cały dzień xd
ODPOWIEDZ