Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Piwo bezalkoholowe - nerwica i leki

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nerwowy
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

26 sierpnia 2018, o 22:34

Witam,

mam do Was pytanie o picie piwa bezalkoholowego. Chodzi mi takie, które nie ma zupełnie alkoholu 0,0%.

Lubię smak piwa i dla relaksu postanowiłem sobie wypić 2 takie trunki. Biorę Asertin 50 mg. Wróciły mi objawy ze strony serca i minimalnie natrętne myśli. Teraz pytanie - czy może to być wina piwa? Czy po prostu nerwicowy wkręt? Mam taką sytuację już drugi raz.

Zastanawiam się czy to może być wina jakiegoś składniku? Wiem, że w czasie brania leków trzeba unikać np. imbiru czy żen szenia. Może w piwie nawet tym bezalkoholowym jest coś czego nie powinno się brać?
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.

“Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę, aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, obrócę oko swej jaźni i spojrzę na jego drogę. Tam, gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja.” Frank Herbert, Diuna
Wjs
Zarejestrowany Użytkownik

26 sierpnia 2018, o 22:38

Wkręta ziomuś, ja po wypiciu kawy potrafie mieć lęki
ewagos
Zarejestrowany Użytkownik

29 sierpnia 2018, o 12:53

Napewno takie piwko bezalkoholowe Ci nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie trzeba sobie sprawiać jakieś małe przyjemności żeby czuć się lepiej ;)
Awatar użytkownika
GaunterODim
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

29 sierpnia 2018, o 13:00

Nerwowy pisze:
26 sierpnia 2018, o 22:34
Witam,

mam do Was pytanie o picie piwa bezalkoholowego. Chodzi mi takie, które nie ma zupełnie alkoholu 0,0%.

Lubię smak piwa i dla relaksu postanowiłem sobie wypić 2 takie trunki. Biorę Asertin 50 mg. Wróciły mi objawy ze strony serca i minimalnie natrętne myśli. Teraz pytanie - czy może to być wina piwa? Czy po prostu nerwicowy wkręt? Mam taką sytuację już drugi raz.

Zastanawiam się czy to może być wina jakiegoś składniku? Wiem, że w czasie brania leków trzeba unikać np. imbiru czy żen szenia. Może w piwie nawet tym bezalkoholowym jest coś czego nie powinno się brać?
Wkręta po całości ;) Nawet jakbyś biorąc leki na tydzień czy dwa walnął normalnego browarka to nic absolutnie by Ci się nie stało.
ODPOWIEDZ