Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Pieprz cayenne + miłorząb japoński
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Pierwsze słyszę 
A na co miałoby pomóc?

A na co miałoby pomóc?
jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
- Guett
- Odważny i aktywny forumowicz
"
I na koniec niespodzianka. Jest takie zioło - miłorząb japoński. Zażywanie go zwiększa ukrwienie mózgu, powodując szereg pozytywnych efektów - cofanie się depresji, poprawę pamięci, zanik nerwic i tak dalej. Ale żeby to zioło zadziałało, musi się dostać do tych obszarów mózgu. W przypadku braku prawidłowego krążenia jest to problem. Zażycie jednocześnie cayenne i miłorzębu daje naprawdę niesamowity, błyskawiczny efekt, który ciężko porównać z czymkolwiek innym. Żaden lek oferowany przez medycynę, łącznie z tymi tylko na receptę z setką skutków ubocznych, nawet nie zbliża się do efektów takiej mieszanki. "
to jest kawałek postu z pewnego forum.
Bardzo mnie ciekawią efekty tej mieszanki.
I na koniec niespodzianka. Jest takie zioło - miłorząb japoński. Zażywanie go zwiększa ukrwienie mózgu, powodując szereg pozytywnych efektów - cofanie się depresji, poprawę pamięci, zanik nerwic i tak dalej. Ale żeby to zioło zadziałało, musi się dostać do tych obszarów mózgu. W przypadku braku prawidłowego krążenia jest to problem. Zażycie jednocześnie cayenne i miłorzębu daje naprawdę niesamowity, błyskawiczny efekt, który ciężko porównać z czymkolwiek innym. Żaden lek oferowany przez medycynę, łącznie z tymi tylko na receptę z setką skutków ubocznych, nawet nie zbliża się do efektów takiej mieszanki. "
to jest kawałek postu z pewnego forum.
Bardzo mnie ciekawią efekty tej mieszanki.
i'm tired boss
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ginkgo biloba jest bardzo popularne i dostępne w każdej aptece, ale nie można go brać m.in. z lekami przeciwzakrzepowymi, aspiryną i innymi, tutaj jest więcej na temat interakcji suplementów z lekami: http://www.h-ph.pl/pdf/hyg-2012/hyg-2012-4-442.pdf. Oprócz tego miłorząb zwiększa ryzyko wystąpienia drgawek. Tzn. zdrowe osoby nie muszą się raczej bać, ale np. ja mam padaczkę i nie pozażywam sobie miłorzębu
tak samo żeń-szenia i wielu innych.