Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
Klaudynka
- Zarejestrowany Użytkownik
29 listopada 2024, o 12:55
Cześć, dziś jest mój 9 dzień przyjmowania Paxtinu 20 mg (pierwsze 6 dni miałam 10 mg). Cierpię na zaburzenia lękowe z napadami paniki. Kiedyś już brałam parogen , 3 lata temu i przeszło ale nie pamietam po jakim czasie.
Na początku pierwsze 4 dni masakra, nasilenie lęków, bezsenność. Czuję się dziwnie, jakby taka ogłuszona. Dostałam Pramolan 50 mg na noc.
Zastanawiam się czy 9 dnia powinnam już czuć poprawę ? Lęk mam cały czas wolnopłynący, czuję drżenie wewnętrzne , zaczęło mi trochę dudnić w uszach.
Martwię się, że jak 9 dnia jeszcze sie nie poprawiło to wszystko na nic
Jak to jest u Was?
-
Matthew98
- Zarejestrowany Użytkownik
11 grudnia 2024, o 12:39
Witam
Biorę Pramolan 2x50g rano i wieczorem, zażywam go od piątku, pierwsze dni były ok, wyciszał, pozbyłem się natrętnych mysli, przesypiałem całą noc. Wczoraj wieczorem po zażyciu wieczornej dawki pojawiły się natrętne myśli przed snem, jak i w nocy, złe samopoczucie. Mogę to nawet podciągnąć pod depersonalizacje. Czy miał ktoś tak na początku zażywania tego leku ze Somaty się nasiliły, a potem po kilku tygodniach się poprawiło?