Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Kłujący bół głowy

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
szekereke
Zarejestrowany Użytkownik

8 lutego 2017, o 13:03

Witam. Czy ktoś z tu obecnych miła taki objaw jak kłujacy bół głowy w jednym miejscu?? Otóż pojawia mi sie od czasu do czasu taki ból. Nie jest może zbyt silny ale strasznie denerwujący. Mam go praktycznie na środku głowy tak trochę po prawej stronie.
Awatar użytkownika
Karolaaa_
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

8 lutego 2017, o 13:04

Ja tak mam . Lekarz powiedział że to nerwobol.
szekereke

8 lutego 2017, o 13:05

a często go masz??
Awatar użytkownika
Karolaaa_
Hardcorowy "Ryzykant" Forum

8 lutego 2017, o 13:07

No jak mnie weźmie to kilkanaście razy dziennie nawet.
szekereke

8 lutego 2017, o 13:08

a jakies dodatkowe badania robiłas??
Awatar użytkownika
Kondor
Dyżurny na forum Odważny VIP

8 lutego 2017, o 13:09

Ja mam podobnie tylko po lewej i nie cały czas. Tylko u mnie to do końca nie jest kłucie, takie nie wiadomo co. Ja z tym jednak nie byłem u lekarza.
Pomyliliśmy światy ! Świat naszego myślenia uznaliśmy za ten realny, a ten prawdziwy mamy tylko za tło. Za wszelką cenę trzeba to odwrócić !
szekereke

8 lutego 2017, o 13:10

Kondor pisze:Ja mam podobnie tylko po lewej i nie cały czas. Tylko u mnie to do końca nie jest kłucie, takie nie wiadomo co. Ja z tym jednak nie byłem u lekarza.

czyli nic z tym nie robisz??
Awatar użytkownika
myszusia
Odważny i aktywny forumowicz

8 lutego 2017, o 13:27

Kondor pisze:Ja mam podobnie tylko po lewej i nie cały czas. Tylko u mnie to do końca nie jest kłucie, takie nie wiadomo co. Ja z tym jednak nie byłem u lekarza.
miewam podobne bole i po tej samej stronie,wystepuja raz w mc przez kilka dni. Czasem jak dotkne rzesy to odczuwam ten dziwny bol. Masz tez moze podobnie?
" W życiu wygrywa tylko ten,kto pokonał samego siebie. Kto pokonał swój strach,swoje lenistwo,swoją nieśmiałość"
szekereke

8 lutego 2017, o 14:08

ja mam wraznie tez jakby mnie troche bolało prawe oko ;/
Awatar użytkownika
Kondor
Dyżurny na forum Odważny VIP

9 lutego 2017, o 09:12

szekereke pisze:
czyli nic z tym nie robisz??
Wybierałem sie z tym do lekarza i wybierałem w końcu trafiło mi się tu na forum i obecnie traktuję to jako nerwicowe sprawy raczej. Ja mam bardziej takie odczucie, że w tym miejscu gdy czuję jakby lekki ból, mam takie jakby wrażenie nie wiem jak to pisać, jakby coś się tam nie mieściło mi w głowie i dotykało o czaszkę, to taki bardziej ucisk z minimalnym odczuciem bólu. Kiedy myślałem, że tam jakiś guz mi się nie robi czy coś, ale wiem, że guza się raczej nie czuje, tylko ma się objawy, że zdrętwieje ci pół twarzy, problemy z gadką i takie tam, a nie samo czucie czegoś w głowie.
Tym bardziej, że to raz czuje raz, nie, więc obecnie zwalam to na nerwicowe sprawy, a co ma być to będzie.
myszusia pisze: miewam podobne bole i po tej samej stronie,wystepuja raz w mc przez kilka dni. Czasem jak dotkne rzesy to odczuwam ten dziwny bol. Masz tez moze podobnie?
[/quote]

Raczej nie zauważyłem nic takiego u siebie
Pomyliliśmy światy ! Świat naszego myślenia uznaliśmy za ten realny, a ten prawdziwy mamy tylko za tło. Za wszelką cenę trzeba to odwrócić !
ODPOWIEDZ