Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ogromne napięcie w nogach
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć, mam pytanie.Czy ktoś z was ma może taka dolegliwosc jak ja , ze ma strasznie napięte mięsnie nóg ,bardzo mi to dokucza jak próbujęrobić np.Obiad i stoję to wole nie mam cierpliwosci wystarczy ze mi cos spadnie lub coś nie pomyśli pójdzie jakaś błahostka ,to az mnie wygina z wk***ienia.;(.Najbardziej czuję to w nogach tak jakby cały stres tam się kumulował serio...zawsze miałem napięte mięsnie ale ostatnio problemem jest nawet zrobienie obiadu ...Masakra.Z góry dzieki za pomoc(ps.oczywsicie wmawiam sobie ze to jednak schizofrenia pomimo arguemntow pewnie ze jednak nie ale i tak podswiaomie mysle inczej)
- Natalie1208
Tak, ja zawsze miałam problem z napiętymi mieśniami, zwłaszcza w czasie nasilonych lęków. Przede wszystkim własnie dokuczają mi nogi
Wcieram wtedy w nie amol , a generalnie to codziennie staram się rozciagać i już jest o niebo lepiej 

-
Tez tak mam, przez to napięcie zwłaszcza ud, aż mi zeszczuplały hihi to akurat fajny skutek uboczny

Dopóki walczysz jesteś zwycięzca 
Nie bój się jutra-niech jutro boi się Ciebie

Nie bój się jutra-niech jutro boi się Ciebie

- Celine Marie
U mnie 3 tydzień niesamowitego wręcz napięcia mięśniowego całego ciała ,obojętnie co robię,nawet we śnie nie puszcza,boli mnie strasznie,buja,mrowi,nie chcę sobie wkręcać znowu boreliozy i SM ale tak mocno nasilonych objawów nie miałam chyba od dwóch lat
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- Formenos
- Odburzony i pomocny użytkownik
Wiesz co - widzę kolejną zdziwioną objawami nerwicy osobę, nic poza tym. 0 w tym akceptacji moja droga i nerwica hula na całego. Po prostu klasyk - skupienie na objawach i zawierzanie wątpliwościom. W ten sposób się nie odburzasz.Celine Marie pisze: ↑28 czerwca 2018, o 20:53U mnie 3 tydzień niesamowitego wręcz napięcia mięśniowego całego ciała ,obojętnie co robię,nawet we śnie nie puszcza,boli mnie strasznie,buja,mrowi,nie chcę sobie wkręcać znowu boreliozy i SM ale tak mocno nasilonych objawów nie miałam chyba od dwóch lat
"A Ci, którzy tańczyli zostali uznani za szalonych przez Tych, którzy nie słyszeli muzyki"
- Celine Marie
Dwa dni wytrzymałam na względnym olewaniu,tak mi daje ,że tylko faszeruję się lekami przeciwbólowymi i dupa.Nie wiem co jest ani na chwilę nie puszcza ani ciało ani myśli ,a robię milion rzeczy ,a w głowie chaos ,a w ciele napięcieFormenos pisze: ↑28 czerwca 2018, o 21:02Wiesz co - widzę kolejną zdziwioną objawami nerwicy osobę, nic poza tym. 0 w tym akceptacji moja droga i nerwica hula na całego. Po prostu klasyk - skupienie na objawach i zawierzanie wątpliwościom. W ten sposób się nie odburzasz.Celine Marie pisze: ↑28 czerwca 2018, o 20:53U mnie 3 tydzień niesamowitego wręcz napięcia mięśniowego całego ciała ,obojętnie co robię,nawet we śnie nie puszcza,boli mnie strasznie,buja,mrowi,nie chcę sobie wkręcać znowu boreliozy i SM ale tak mocno nasilonych objawów nie miałam chyba od dwóch lat
"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej