Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Obniżona temperatura ciała, zimne poty, osłabienie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Od kilku dni znów męczy mnie ten stan.. temperatura 35,8 cały czas, uczucie rozbicia jak przy grypie. Poty. Osłabienie.. a najlepsze jest to że ani kataru ani bólu gardła. W zeszłym miesiącu miałem to samo, poszedłem do lekarza zrobił mi morfologia CRP PCT i wszystko w normie, CRP wyszło 1.2 norma 5-0.
Czy ktoś też tak ma???
Czy ktoś też tak ma???
- Pawcio
- Odważny i aktywny forumowicz
- Celine Marie
Jeśli masz zimne stopy i dłonie to może być tarczyca
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- Pawcio
Hej ,
Czemu zakładasz , że to tarczyca ?
Pomyśl trochę Celin , może go w tym momencie wystraszyłaś ? I chłopak Googluje ?! Po necie i się nakręca ?!
Ja tez mam czasem zimne stopy i dłonie , bo mam problem z krążeniem a hormony tarczycy i tp mam w normie .
Na spokojnie , zrobić badania , jeżeli stan się utrzymuje długo , skonsultować z lekarzem i dopiero można coś powiedzieć .
Nie trzeba zakładać odrazu czarnych scenariuszy
Paweł
- Celine Marie
Dlatego napisałam "może" skoro się tak dopytuje ,nie wiem co mu jest ,dałam możliwy trop,tarczyca to w sumie nic strasznego , bardziej go wystraszył brak odpowiedzi na swój postPawcio pisze: ↑30 marca 2018, o 20:25Hej ,
Pomyśl trochę Celin , może go w tym momencie wystraszyłaś ? I chłopak Googluje ?! Po necie i się nakręca ?!
Ja tez mam czasem zimne stopy i dłonie , bo mam problem z krążeniem a hormony tarczycy i tp mam w normie .
Na spokojnie , zrobić badania , jeżeli stan się utrzymuje długo , skonsultować z lekarzem i dopiero można coś powiedzieć .
Nie trzeba zakładać odrazu czarnych scenariuszy

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Ja mam cale zycie zimne stopy i dlonieCeline Marie pisze: ↑30 marca 2018, o 20:52Dlatego napisałam "może" skoro się tak dopytuje ,nie wiem co mu jest ,dałam możliwy trop,tarczyca to w sumie nic strasznego , bardziej go wystraszył brak odpowiedzi na swój postPawcio pisze: ↑30 marca 2018, o 20:25Hej ,
Nie trzeba zakładać odrazu czarnych scenariuszy![]()
Wyniki badania tarczycy pod kazdym kątem wyszły prefekt

- Celine Marie
No i gites,drogi autorze tematu,nie wiemy co Ci jesteiviss1204 pisze: ↑30 marca 2018, o 20:55Ja mam cale zycie zimne stopy i dlonieCeline Marie pisze: ↑30 marca 2018, o 20:52Dlatego napisałam "może" skoro się tak dopytuje ,nie wiem co mu jest ,dałam możliwy trop,tarczyca to w sumie nic strasznego , bardziej go wystraszył brak odpowiedzi na swój postPawcio pisze: ↑30 marca 2018, o 20:25
Hej ,
Nie trzeba zakładać odrazu czarnych scenariuszy![]()
Wyniki badania tarczycy pod kazdym kątem wyszły prefektnie mam pojęcia do konca co to jest
![]()

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
Jestesmy wszyscy w czarnejCeline Marie pisze: ↑30 marca 2018, o 21:18No i gites,drogi autorze tematu,nie wiemy co Ci jesteiviss1204 pisze: ↑30 marca 2018, o 20:55Ja mam cale zycie zimne stopy i dlonieCeline Marie pisze: ↑30 marca 2018, o 20:52
Dlatego napisałam "może" skoro się tak dopytuje ,nie wiem co mu jest ,dałam możliwy trop,tarczyca to w sumie nic strasznego , bardziej go wystraszył brak odpowiedzi na swój post![]()
Wyniki badania tarczycy pod kazdym kątem wyszły prefektnie mam pojęcia do konca co to jest
![]()
![]()

-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja mam też zimne dłonie i stopy.Od dawien dawna.
Ale za to od długiego czasu mam podwyższoną temp.i to jest dziwne chociaż może od wiecznie nie wygojonego gardła i zębów ósemek
Ale za to od długiego czasu mam podwyższoną temp.i to jest dziwne chociaż może od wiecznie nie wygojonego gardła i zębów ósemek
Walcz ! Nie uciekaj bo wygrasz
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
✌
Jak nie Ty to kto.
" Będziesz kiedyś bardzo szczęśliwa,powiedziało życie...Ale najpierw sprawię, że będziesz silna"
- maciek1985
Ja mam właśnie uczucie rozbicia, zimne poty i osłabienie. Czuję się "jakbym był chory", tzn. jakbym miał grypę - ale bez kataru, gorączki i bólu gardła. Chyba mam podobnie jak Ty, nie potrafię do końca tego opisać, ale pewnie o to samo chodzi.
- eyeswithoutaface
- Moderator

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
-
Dzięki za odpowiedź
Badanie tarczycy miałem 3 lata temu i wyszło idealnie. Wąpie że mi tak z dnia na dzień powstała..
Termometr mam jeszcze ten stary rtęciowy
Maciek 1985 a robiłeś jakieś badania?
Byłem na sorze z podobnymi objawami miesiąc temu. Miałem 36 2, teraz troche spadła mam 35 8. Zrobili mi pełną morfologię, zbadał mnie kardolog, crp wyszło niskie. I odesłali mnie do domu. Mineło pare dni i jakoś mineło, lecz znów to samo, nawet gorzej..

Termometr mam jeszcze ten stary rtęciowy

Maciek 1985 a robiłeś jakieś badania?
Byłem na sorze z podobnymi objawami miesiąc temu. Miałem 36 2, teraz troche spadła mam 35 8. Zrobili mi pełną morfologię, zbadał mnie kardolog, crp wyszło niskie. I odesłali mnie do domu. Mineło pare dni i jakoś mineło, lecz znów to samo, nawet gorzej..
- maciek1985
Tak, robiłem badania krwi ( poza wysokim cholesterolem wszystko ok), próby tarczycowe w normie, neurologicznie dobrze, tomografia głowy ok, kardiolog ok poza jakimiś tam dodakotwymi uderzeniami serducha - zapewne nerwicowymi. Ogólnie to "tylko" ,albo i "aż" nerwica. Chyba, że czymś nie wiem, ale zapewne nie.