MESJASZ pisze: ↑28 stycznia 2025, o 13:21U mnie również nie ma lęku, natrętnych myśli etc, są tylko objawy ze strony serca. Niemiarowość serca oraz problemy z ciśnieniemGladisior pisze: ↑28 stycznia 2025, o 11:32Witam, ja od parunastu miesięcy zauważyłem u siebie również skoki pracy serca, ciśnienie książkowe a puls miewam po 120/140 a nawet wczoraj miałem 160... Ciężko mi było to opanować, dziś czuję się taki wymemłany, wszystko mnie boli, byłem u lekarza pierwszego kontaktu jak i kardiologa, serducho mam w normie, tylko zastanawia mnie jedna rzecz... Aktualnie jestem na terapii poznawczo-behawioralnej od 4miesięcy, symptomy nerwicy ustąpiły, nie mam aż tak dużego uczucia lęku, jedynie te serducho, nie biorę żadnych leków, jedynie Valerin doraźnie. Czy ktoś miał lub ma taki przypadek jeśli chodzi o serducho? Podkreślam że mam 27lat.
Pozdrawiam.
Właśnie aż dziwne, myślałem że przy takich napadach jest odczuwany lęk lub cokolwiek, a tu jednak można się lekko zdziwić co ta nerwica może przynieść! Dziękuję za odpowiedź.