Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nudności przy nerwicy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam... Miał ktoś taki objaw przy nerwicy że miał nieustannie straszne nudności.. Ostatnio tak mam a nigdy wcześniej nie było takiego objawu i oczywiście guz mózgu...
-
-
Oczwisce. Miałam jadlowstret dodatkowo. Więc kg leciały w dół co jeszcze bardziej mnie nakręcało. Noo po stresie miałam w dodatku to nasilone. Przejdzie nie wmawiaj sobie, że to jakiś guz.zagrody123456 pisze: ↑7 marca 2019, o 11:21Ale miałaś takie nudności że cały czas Cię mdlilo ale nie było biegunki ani wymiotów? Ja mam nerwice z 12 lat a taki objaw pojawił się teraz ale miałam wcześniej dużo stresu...
-
A długo miałaś te nudności i czy bóle brzucha też? Ja to mam takie nudności jakbym sie czymś przytrulam tylko nie wymiotuję i nie mam biegunki... Też tak miałas?Agata25 pisze: ↑7 marca 2019, o 11:31Oczwisce. Miałam jadlowstret dodatkowo. Więc kg leciały w dół co jeszcze bardziej mnie nakręcało. Noo po stresie miałam w dodatku to nasilone. Przejdzie nie wmawiaj sobie, że to jakiś guz.zagrody123456 pisze: ↑7 marca 2019, o 11:21Ale miałaś takie nudności że cały czas Cię mdlilo ale nie było biegunki ani wymiotów? Ja mam nerwice z 12 lat a taki objaw pojawił się teraz ale miałam wcześniej dużo stresu...
-
no guz mózgu jak nic, od razu trumna
ja też miałem nudności ostatnio, myślę że pora już się kłaść na oddział onkologiczny
może razem ? ja nie wymiotowałem, a nawet biegunkę miałem - czy to rak ? no nic, czeka mnie chemia. A tak naprawdę, wbij sobie z tyłu głowy, że nudności to normalna sprawa czasme, jak coś zjesz, podtrujesz się albo jesteś zmęczony.zmęczona. Jesteś pewnie młoda osoba. Widziałaś żeby ktoś na forum tutaj realnie chorował na coś poza nerwicę ? może astma, jakieś nadcisnienie, kłopoty z tarczycą, a na boga...