Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Nuda brak radochy
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Mam taki problem że wszystko mnie prawie nudzi albo daje bodziec nachwile albo trudno go znaleźć tak cieszę i doceniam to co mam tak mi się wydaje ale ciągle czegoś mi brakuje i nie potrafię odkryć czego właściwie.Żeby mnie jakiś film zainteresował albo coś muszę najpierw zmusić się bardzo i dopiero po jakimś czasie mnie interesuje nie wiem jak to opisać.Mentalnie czuje się dobrze ale wszystkim się nudze i przestaje mi dawać zajawkę.
Jeśli nie ma wyzwania nie ma zmiany.
-
A musisz się wszystkim interesować? Musi cię wszystko cieszyć i dawać radoche? Myślisz że każdy zanim się za coś weźmie to opływa w radości że coś robi? Przecież trzeba zacząć, porobić i dopiero się czuje jakąś satysfakcję zadowolenie czy coś. Tak jak z filmem, myślisz że tak każdy siada i woow film, ale jara, oglądam
haha przeciez trzeba poczuć wątek, fabułę, zjawić się
co myślisz że to depresja? Nerwica? Stary takie jest życie
prawda jest taka że 95% życia jest normalnie, szaro, monotonie, a tylko 5 procent to jakieś przeżycia. A my nerwicowcy oczekujemy że każda chwila powinna tryskac emocją, każdy film powinien wzbudzać emocje, każde przytulnie do dziewczyny musi wzbudzać motyle w brzuchu, każde spotkanie ze znajomymi czy rodziną powinno opływać w radość, uczucia, a gdy jest inaczej odrazu analiza że jesteśmy odmienni, że nie odczowamy, nie przeżywamy, nie cieszymy się. Przecie do cholery tak nie wygląda codzienność
Dajmy sobie prawo do czucia się poprostu normalnie, byle jak, szaro nudno, przecież właśnie tak mają wszyscy normalni ludzie na codzień 

Per aspara ad astra
-
Dziękuję nie wiem czy do końca tego chciałem ale może i tego potrzebowałem.p.karnia1 pisze: ↑26 grudnia 2018, o 17:58A musisz się wszystkim interesować? Musi cię wszystko cieszyć i dawać radoche? Myślisz że każdy zanim się za coś weźmie to opływa w radości że coś robi? Przecież trzeba zacząć, porobić i dopiero się czuje jakąś satysfakcję zadowolenie czy coś. Tak jak z filmem, myślisz że tak każdy siada i woow film, ale jara, oglądamhaha przeciez trzeba poczuć wątek, fabułę, zjawić się
co myślisz że to depresja? Nerwica? Stary takie jest życie
prawda jest taka że 95% życia jest normalnie, szaro, monotonie, a tylko 5 procent to jakieś przeżycia. A my nerwicowcy oczekujemy że każda chwila powinna tryskac emocją, każdy film powinien wzbudzać emocje, każde przytulnie do dziewczyny musi wzbudzać motyle w brzuchu, każde spotkanie ze znajomymi czy rodziną powinno opływać w radość, uczucia, a gdy jest inaczej odrazu analiza że jesteśmy odmienni, że nie odczowamy, nie przeżywamy, nie cieszymy się. Przecie do cholery tak nie wygląda codzienność
Dajmy sobie prawo do czucia się poprostu normalnie, byle jak, szaro nudno, przecież właśnie tak mają wszyscy normalni ludzie na codzień
![]()
-
- Świeżak na forum
O jeny, co za piękna prosta i szczera odpowiedź Ryo
dokładnie to samo poczułam po przeczytaniu posta p.karnia1 tylko nie umiałam tego odczucia zdefiniować (a i po troszę chyba walczyłam sama ze sobą wewnętrznie, by przyznać tej oczywistej prawdzie rację)

Bo w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno
-
Ale się mądry poczułem i wyróżniony sam nie wieżę że to napisałem chyba przez to DP mam nadzieję że jeszcze więcej osób na tym skorzysta pozdrawiam.