Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nowy niepokojący somat.

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
Darek1337
Zarejestrowany Użytkownik

19 grudnia 2021, o 14:01

ripley pisze:
19 grudnia 2021, o 11:32
Byłam u neurologa i stwierdził że wszystko jest ok. Mówiłam mu o tych skaczacych mięśniach ale stwierdził że to raczej mikroelementy. Ja się tak nakręciłam że teraz właściwie skacze mi wszystko. Mam nadzieję że to ze stresu...
na bank ze stresu, ja już nawet nie zwracam na to uwagi. Mam to dalej a na rezonansie wyszło wszystko dobrze
malutki
Zarejestrowany Użytkownik

20 grudnia 2021, o 06:49

ripley pisze:
19 grudnia 2021, o 11:32
Byłam u neurologa i stwierdził że wszystko jest ok. Mówiłam mu o tych skaczacych mięśniach ale stwierdził że to raczej mikroelementy. Ja się tak nakręciłam że teraz właściwie skacze mi wszystko. Mam nadzieję że to ze stresu...
Tak, to od stresu, to są tzw. mioklonie, nic Ci od tego nie będzie i nie skupiaj się na tym. Normalna sprawa, wiele osób to ma, nie tylko z nerwicą, tylko oczywiście będąc w stanie zaburzenia, wyolbrzymiamy to i występuje, to częściej. Jak odpuścisz temat, to przejdzie;p
ODPOWIEDZ