Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Nierówna czaszka

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
Patro1995
Zarejestrowany Użytkownik

3 marca 2018, o 21:25

Ostatnio mam jakieś dziwne akcje, dotykam czaszki z lewej strony potem z prawej i wydaje mi się że z lewej jest szersza i jakby bardziej spuchnięta niż z prawej, teraz znowu czuje jakby mnie to tak gniotło i skupienie głowy na tym punkcie większym z lewej, mam jakieś wrzuty że dużo się biłem kiedyś za młodych lat i może mam jakiegoś guza czy uszkodzenie że tak to wyczuwam xD ahhh , wydaje mi się że to po prostu myśl natrętna, ale czemu tak bardzo odczuwam ten punkt z lewej strony czaszki bardziej opuchnięty? dlatego ze go ciągle dotykam czy kolejny natręt? xD
p.karnia1

3 marca 2018, o 21:28

Czaszka nie jest symetryczna. Prawa strona nigdy nie jest idealnie taka jak lewa
Per aspara ad astra
Patro1995

3 marca 2018, o 21:33

No tak ale odczuwam jakby skupienie swoje na lewej stronie jakbym tam coś miał :D i nie wiem czy to przez to że ciągle dotykam dwóch stron i je porównuje czy co
Awatar użytkownika
Estersis
Odważny i aktywny forumowicz

3 marca 2018, o 22:08

Mysle ze bardzo sie skupiasz na tym miejscu. Jak bedziesz tak dotykal to je podrazniasz zwyczajnie. Nic tam nie ma. Czaszki sa nierowne i kazdy ma inna. Nie kontroluj tego. Jak bedziesz znow chcial sprawdzic to tego nie rob.
usunietenaprosbe
Gość

4 marca 2018, o 09:02

Tytuł wymiata :D a w ogóle te zgrubienia to mogą być węzły chłonne lub naczynia krwionośne i tyle :)
Człowiek nie jest symetryczny aż tak jak się wydaje,ja np mam dwie nerki ale tylko jeden mózg
czy to objaw raka parzystości? ;D
Patro1995

4 marca 2018, o 18:55

Opiuek pisze:
4 marca 2018, o 09:02
Tytuł wymiata :D a w ogóle te zgrubienia to mogą być węzły chłonne lub naczynia krwionośne i tyle :)
Człowiek nie jest symetryczny aż tak jak się wydaje,ja np mam dwie nerki ale tylko jeden mózg
czy to objaw raka parzystości? ;D

No tak ale z lewej mam strasznie grubsze z prawej prawie wogóle tego nie mam czy to normalne?
Awatar użytkownika
dankan
Odburzony i pomocny użytkownik

4 marca 2018, o 19:00

A może za krótko włosy po bokach zgoliłeś i wyczuwasz nierówności?

:DD :friend:
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014

spis-tresci-autorami-t4728.html
Patro1995

4 marca 2018, o 19:02

dankan pisze:
4 marca 2018, o 19:00
A może za krótko włosy po bokach zgoliłeś i wyczuwasz nierówności?

:DD :friend:
No boki mam na zero :D haha ale z lewej mam jakby bulwe a zp rawej nie i mnie to zastanawia i tak odczuwam tam oddziaływanie jakieś jak nigdy
Awatar użytkownika
dankan
Odburzony i pomocny użytkownik

4 marca 2018, o 19:06

A to oddziaływanie się zaczęło odkąd to wymacałeś, co?? :D
STary tak serio, to asymetryczna czacha to myśle norma. Inaczej...gdybyś miał guza, który by CI odkształcił czachę to sadzę, ze byś się lekko posrał już bólu :)
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014

spis-tresci-autorami-t4728.html
Awatar użytkownika
Celine Marie

4 marca 2018, o 19:07

O temat dla mnie,zawsze sobie wymacam coś z tej mojej prawej nieszczęsnej strony głowy co mam z nią masę problemów, a jeszcze ostatnio fryzjerka powiedziała,że mam niesymetryczne włosy,że z jednej mam więcej,z drugiej mniej,że się gorzej układają itd i oczywiście ta "be"jest prawa,zawsze prawa,prawe oko ma złe ciśnienie,prawa zatoka jest nie halo,prawy węzeł itd.itp. a teraz i włosy. Podobno to normalne ta niesymetryczność stron ale już objawy tylko ciągle z jednej mniej normalne :roll:
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Patro1995

4 marca 2018, o 19:15

No ja po porstu od czoła z lewej na wysokości pulsu mam takie pogrubienie a z prawej mam płasko i wszystko spoko że tka jest tylko od paru dni w tym miejscu czuje jakies oddziaływanie i po prostu czuje to miejsce jak sobie idę czy cokoklwike robie jakby mi mówiło że jest zjebane
Awatar użytkownika
Mich95

4 marca 2018, o 19:34

poczytaj co napisałem na czacie mam nadzieje że ci to jakoś pomoże.
To nie życie zmienia nas to my wprowadzamy zmianę,
nikt nie da lepszych kart, mamy jedno rozdanie.
Paluch - To Nie Życie Zmienia Nas

strona na wattpad: https://www.wattpad.com/user/Michhhh95
profil na Youtube:
https://m.youtube.com/channel/UCpaHbqQXZUb0GDRCDtXNhFQ
Konto na Soundcloud:
https://soundcloud.com/user-248304313?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing
usunietenaprosbe
Gość

4 marca 2018, o 20:52

Patro1995 pisze:
4 marca 2018, o 18:55

No tak ale z lewej mam strasznie grubsze z prawej prawie wogóle tego nie mam czy to normalne?
Nie wiem ale może to jest cellulit szarych komórek? ;D
Najprościej iść do lekarza rodzinnego,spytać i mieć jasność :)
Może masz odcisk jakiś,woda Ci się tam zebrała,może dlatego że w nocy śpisz/spałeś i odgniotłeś sobie ...
a może kosmici wszczepili Ci jakiegoś czipa ;)
ODPOWIEDZ