Cześć,
brałem neuroleptyki przez kilka miesięcy i nawet po zaprzestaniu ciągle dziwnie się czuję, jakbym nie był sobą trochę. Czy ktoś z was co brał takie leki miał podobnie i finalnie mu przeszło?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Neuroleptyk zażywany przez kilka miesięcy
- Mariusz87sk
- Odważny i aktywny forumowicz
Hej , biore sulpiryd od dawna jest to tez neuroleptyk i powiem szczerze to On tak naprawde pomogl uporac sie z nerwica z ktora bujam sie od dawna i dd ale niezauwazylem u siebie jakiegos dziwnego samopoczucia. Apropo co masz na mysli ze dziwnie sie czujesz?
- Mariusz87sk
Sulpiryd biore od bardzo dawna z 3-4 lata , zaczynalem od dawki 50mg pozniej po jakims dluszym czasie bralem go 100mg , generalnie ten lek mi pomog i nieodczuwalem zadnych skutkow ubocznych po nim. Teraz jestem na etapie zejscia z niego bo mam podwyzszona prolaktyne i musze znalezc przyczyne albo sulpiryd albo drugi lek ktory biore. To co opisujesz ze czujesz sie jakby w nieswojej skorze to moze jakis epizod z depersonalizacji. Tu na forum jest duzo info odnosnie zaburzen roznego rodzaju , poczytaj i moze znajdziesz dla siebie odpowiedzi.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Właśnie staram się sobie pomóc w nerwicy, ale dostałem rispolept i go biorę kilka miesięcy, ale dziwnie się od niego czuje i nie wiem czy mi czegoś nie zepsuł
i zastanawiam się czy innym osoba też takie coś się przydarzyło.

- Mariusz87sk
Co masz na mysli ze zepsuł? Wpłynal negatywnie na psychike?
- Mariusz87sk
- Mariusz87sk
Sam bujam sie z nerwica od 2012 roku , przyjalem juz duzo chemi w postaci lekow i nic niewplynelo na moja głowe, takze to niejest to co myslisz bardziej bym obstawial na Twoje dziwne samopoczucie cos zwiazanego zaburzeniem ktorego doswiadczasz teraz.